Alf Helgheim & Co As, Skei i Jøster, kåret til beste Canonringen-butikk i 2009

Oslo, 24. mars 2010 - På årsmøtet i Canonringen den 18. mars 2010 fikk butikken ikke mindre enn tre utmerkelser for beste salgsutvikling av Canon-produkter. Alf Helgheim & Co AS mottok utmerkelser for produktkategorien Digital Kompakt og Digital speilrefleks, samt prisen Årets Canonringenbutikk.

Den positive omsetningsutviklinga som vi har hatt innan foto, og då spesielt av Canon kamera og Canonutstyr, skuldast i hovudsak at vi etterkvart har vorte oppdaga av stadig nye kundar. Dette er både privatkundar, kommunar, skular og bedrifter - og ikkje berre frå vår eigen kommune, men og frå nabokommunane våre i Nordfjord, Sunnfjord og Sogn, uttaler Reidar Helgheim, daglig leder og innehaver av Alf Helgheim & Co AS.


Han utdyper videre: Fleire legg etter kvart merke til at vi her på ”vesle” Skei har eit godt utval av kamera og utstyr til konkurransedyktige prisar. Mange likar å sjå produkta før dei bestemmer seg og dei set  pris på å få rettleiing og råd om kva kamera dei bør velje. Og - ikkje minst - set dei svært stor pris på å få litt opplæring i bruken av kameraet dei bestemmer seg for, samt ein del gode tips og råd om fotografering. Og alle får vite at dei er velkomne tilbake for å få meir opplæring etterkvart som dei føler behov for det.


- Vi registrerer at den største salgsuken av Canon-kamera kjem frå Canon EOS speilreflekskamera, og det synest vi er ekstra kjekt.  Vi synest at speilrefleks er eit ekstra interessant felt å arbeide med. Her finns det så mange modellar å velge mellom og så mange kombinasjonsmulegheiter når det gjeld objektiv og utstyr, så mange kundar set svært stor pris på å få litt oversikt over kva valmulegheiter dei har før dei bestemmer seg, avslutter Reidar Helgheim


- Canon er opptatt av å levere nyskapende bildekommunikasjonsløsninger som inspirerer til kreativitet. Det er veldig hyggelig at Alf Helgheim og Co klarer å oppnå slike imponerende resultater på et sted som Skei i Jølster. Det er tydelig at butikken har et nedslagsfelt langt utover sitt primærmarked, sier Erik Mikalsen, administrerende direktør i Canon Norge.


Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Last ned pressemeldingen [PDF, 270 KB]


Finner du ikke det du leter etter? Prøv vårt nyhetsarkiv for eldre produktbilder.

spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.