Morten Solheim til Canon Norge

Oslo, 26. februar 2010 - Morten Solheim (33) tiltrer i rollen som Account Manager i Canon Business Center i Trondheim. Solheim vil ha ansvar for salg av dokument- og utskriftsløsninger til bedriftsmarkedet i regionen.

Solheim kommer fra en stilling som Key Account Manager i Visma Advantage hvor han hadde ansvar for innsalg og implementering av innkjøpsavtaler. Han har tidligere også jobbet som Finansrådgiver i Høeg Finans og Forsikring.


- Morten har en stor kontaktflate i bedriftsmarkedet i Trondheim, og hans spennende salgserfaring, samt kompetanse og erfaring fra tidligere stillinger gjør at han er godt rustet til å ta fatt på de utfordringene som venter. Vi har konkrete vekstmål for fremtiden som vi er sikre på at han kan hjelpe oss nå. Vi gleder oss over å ha med Morten på laget, sier Øystein Helland, leder for Canon Business Center i Trondheim.


Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Last ned pressemeldingen [PDF, 55 KB]


Finner du ikke det du leter etter? Prøv vårt nyhetsarkiv for eldre produktbilder.

spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.