William Nagy til Canon Norge

Oslo, 04. mars 2010 - William Nagy (44) tiltrer i rollen som Key Account Manager i Retail-avdelingen i Canon Norge, hvor han vil ha ansvar for storkunder som Japan Photo, Komplett og MPX på nordisk nivå. Nagy kommer fra en stilling som International Purchasing Manger i Elkjøp/DSGi innen Telecom og Audio/Vision.

Nagy har erfaring fra varierte stillinger i Elkjøp/DSGi, blant annet har han jobbet som Purchasing Development Manger, Nordic Purchasing Manger, varehussjef, avdelingsleder og selger.


- William bringer med seg unik bransjekompetanse fra ulike roller hos en av våre største kunder. Han tilfører teamet et unikt perspektiv rundt kategoriledelse og innkjøpsstrategi. Den innsikten han bringer med seg fra sine roller på ”andre siden” av bransjen, er veldig spennende og nyttig for Canon. Dette gjelder spesielt hans lange erfaring innen strategi og salg. Vi er veldig glade for å ha med William på laget, sier Niklas Åkesson, Channel Director for Retail & Distribution i Canon Norge.


Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Last ned pressemeldingen [PDF, 56 KB]


Finner du ikke det du leter etter? Prøv vårt nyhetsarkiv for eldre produktbilder.

spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.