Canon gir inspirasjon til fotointeresserte

Oslo, 3. november 2009 - Canon ønsker å inspirere fotointeresserte til å finne gleden og entusiasmen rundt bildetakning. Før den travle førjulstiden setter inn for alvor, inviterer Canon derfor til miniseminarer i utvalgte fotobutikker hvor alle med interesse for fotografering får inspirasjon til å oppdage og realisere de mulighetene som finnes. Canon Master-fotograf; Marcel Lelienhof, stiller på seminarene og deler sine erfaringer og gir råd og tips innen fotografering.

- Gjennom disse seminarene hjelper vi fotoentusiaster å realisere bildets kraft, sier Trond Langeland, Norden-sjef for Canon Consumer Imaging. Det er viktig for oss at vi bidrar til å skape inspirasjon og entusiasme rundt mulighetene som finnes. Samarbeidet med Marcel gjør at vi får anledning til å kommunisere dette budskapet på en god måte, og vi håper at publikum benytter seg av muligheten til å plukke opp tips og råd av en så anerkjent fotograf som Lelienhof, avslutter Langeland.

Seminaret holdes torsdag 5. november hos Rolfs Foto i Sandnes, fredag 6. november hos Kværner Foto i Porsgrunn og RA Haugen Foto i Skien. onsdag 18. november holdes seminaret hos FotoSchrøder i Trondheim, og torsdag 19. november hos Foto-Jørgen i Bergen. Seminaret er gratis, og Lelienhofs presentasjon er kl. 17:00 på hver av de oppførte dagene (tidspunktet kan variere noe fra butikk til butikk).

Marcel er en av tre fotografer i Norge som har fått tittelen Canon Master, og han har et svært tett samarbeid med Canon.  Han er en fotograf som jobber i mange felt, blant annet innen mote- og reklamefotografi. I tillegg har han også regissert flere musikkvideoer. Han har 13 års erfaring fra London og flere bokutgivelser og utstillinger bak seg.

 

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

 

Downloads:

Last ned pressemeldingen (PDF, 91KB) [PDF, 91 KB]


Finner du ikke det du leter etter? Prøv vårt nyhetsarkiv for eldre produktbilder.

spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.