Erik Okstad til Canon Norge

Erik Okstad i Canon Business Solutions Oslo, 8. juni 2009 - Erik Okstad (26) tiltrer i rollen som Account Manager i Canon Business Centre i Oslo. Okstad kommer fra en stilling som produktansvarlig i Audio Media Professional AS, hvor han har jobbet med salg av lyd-, lys- og musikkutstyr til musikkhandlere og installatører.

Okstad vil ha ansvar for salg av dokument- og utskriftsløsninger til bedriftsmarkedet.

- Okstad har en spennende salgserfaring som gjør at han er godt rustet til å ta fatt på de utfordringene som venter. Vi gleder oss over å ha Erik ombord, sier Pål Engh, salgssjef i Canon Business Centre, Oslo.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no


 

Last ned pressemeldingen (PDF, 84 kB) [PDF, 83 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge