Fredrik Preus til Canon Norge

Oslo, 17. desember 2009 - Fredrik Preus (29) tiltrer i rollen som Account Manager i Canon Business Centre (CBC) i Østfold. Preus vil jobbe innen Office-markedet, noe som innebærer salg og implementering av Canons multifunksjonsløsninger til kunder i Østfold. Han kommer fra en stilling som salgssjef og konsulent i Imento Print Solutions AS, hvor han hadde ansvar for kopi- og multifunksjonsmaskiner, utskriftsløsninger og serviceavtaler i B2B-markedet.

Preus har tidligere jobbet som Account Manager for Toshiba Tec Nordic Ab, hvor han var ansvarlig for løsningssalg og direktesalg, og som Key Account Manager i Samsung Electronics Nordic Ab, hvor han blant annet var partneransvarlig for utvalgte IT-forhandlere og OA-kanalen.

- Fredrik er en målrettet og ambisiøs kollega som har en spennende salg- og bransjeerfaring fra Toshiba, Samsung og Imento Print Solutions. Vi gleder oss over å ha fått han med på laget, og ser frem til hans bidrag i Canon, sier Hans Fredrik Torp, leder for CBC Østfold.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

 

Downloads:

Last ned pressemeldingen (PDF, 89KB) [PDF, 89 KB]


Finner du ikke det du leter etter? Prøv vårt nyhetsarkiv for eldre produktbilder.

spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.