Hans Christian Hustad til Canon Norge

Oslo, 22. juni 2009 - Hans Christian Hustad (39) tiltrer i rollen som Account Manager i Canon Business Centre på Hamar. Hustad har tidligere erfaring som salgssjef for Virosafe og selger i Møller Bil på Hamar.

Hustad vil ha ansvar for salg av dokument- og utskriftsløsninger til bedriftsmarkedet.

- Med sin kompetanse og erfaring fra tidligere stillinger er Hustad godt rustet til å ta fatt på de oppgavene som ligger foran han. Vi gleder oss over å ha han med på teamet, sier Torkil Brustad, leder for Canon Business Centre, Hamar.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Last ned pressemeldingen (PDF, 82 kB) [PDF, 81 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge