Nye utfordringer for Øystein Helland i Canon

Oslo, 29. september 2009 - Etter 11 år i Canon, og flere ulike stillinger i selskapet, tiltrer Øystein Helland (34) i stillingen som leder for Canon Business Center (CBC) i Trondheim og Ålesund. I sin nye stilling vil han ha ansvar for 24 medarbeidere i salg og serviceoperasjonen.

- Jeg har vært i Canon i mange år og trives veldig godt med både medarbeidere og den særegne vinnerkulturen i selskapet. Hardt arbeid, lojalitet og dedikasjon blir verdsatt av ledelsen i Canon, og det betyr mye at man som medarbeider har mulighet til å bli løftet frem i nye stillinger med spennende utfordringer, sier Øystein Helland, Leder for CBC Trondheim. I tillegg til en rekke nye oppgaver, vil jeg også være ansvarlig for å videreføre det gode drivet vi har hatt innenfor proff print i Trondheimsområdet, avslutter Helland.

- Det er veldig hyggelig å kunne gratulere Øystein med den nye stillingen som leder for CBC Trondheim. Øystein har hatt en lang og bred karriere i Canon, og han har jobbet med alt fra salg til forretningsutvikling. Med denne brede erfaringen, i tillegg til kjennskap til både kulturen, markedsposisjonering og resultater, er han godt egnet for de utfordringene denne stillingen bringer med seg, sier Kim Henriksen leder for Canon Business Centre i Norge.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

 

Last ned pressemeldingen (PDF, 87,6 kB) [PDF, 88 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge