Jo Arild Havstein til Canon Norge

Oslo, 21. desember 2009 - Jo Arild Havstein (41) tiltrer i rollen som National Account Manager CRD i Canon Business Solutions (CBS) Proffesional Print Administration-avdeling og Canon Business Centre (CBC) Oslo. Havstein kommer fra en stilling som salgssjef i KIBI, hvor han hadde ansvar for elektronisk fakturahåndtering og oppbygningen av salgsorganisasjonen.

Tidligere har Havstein arbeidet i Xerox Partner-systemet i 13 år, og har i løpet av disse årene vært innom en rekke stilling. Han har blant annet jobbet som Account Manager, storkundeansvarlig og salgssjef.

- Jo Arild har lang erfaring fra dokumenthåndteringsbransjen, og vil med sin bakgrunn og erfaring ha gode forutsetninger for å lykkes innen markedet for hustrykkerier. Vi er stolte av å ha fått på plass en ressurs som Jo Arild og gleder oss over å ha han om bord, sier Thomas Roberts, Country Manager for Professional Business i Canon Business Solutions.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Downloads:

Last ned pressemeldingen (PDF, 89KB) [PDF, 89 KB]


Finner du ikke det du leter etter? Prøv vårt nyhetsarkiv for eldre produktbilder.

spacer
					image
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.