Canon presenterer nye muligheter innen bildeløsninger på EXPO Paris 2015

Opplev innovative bildeløsninger og fremtidige konseptteknologier på Canon EXPO

Oslo, 13. oktober 2015 – Canon, verdensledende leverandør innen bildeløsninger, åpner i dag EXPO 2015 i Paris. På det globale arrangementet, som finner sted hvert femte år, presenterer Canon selskapets strategiske satsingsområder og stiller ut spennende teknologier som flytter grensene for hva som er mulig innen bildeløsninger i dag, i morgen og i fremtiden.

expo-banner_new

På EXPO 2015 viser Canon hvordan bildeverdenen er i rask utvikling i en tid der det snakkes mye om «tingenes internett». I fremtiden vil nesten alt være koblet til Internett gjennom smarte enheter. Disse enhetene er avhengige av innebygde kameraer eller sensorer og dataene som disse genererer. Canon tror dette vil resultere i at «tingenes internett» vil være svært avhengig av «tingenes bildeteknologi».

For å kunne tilby nye muligheter innen bildeløsninger, bygger Canon «et nettverk av Canon-selskaper» – et økosystem som har som mål å fremme nyskaping og kreative talenter på tvers av regioner.

–Jeg er veldig glad for å kunne ønske våre verdifulle partnere og kunder velkommen til Paris i dag og kunne dele min visjon for fremtidens Canon, der både regional uavhengighet og internasjonalt samarbeid spiller en sentral rolle, sa Fujio Mitarai, Chairman og CEO for Canon Inc. før åpningsinnlegget sitt på Canon EXPO Paris 2015.

I det nye nettverket av selskaper vil hvert regionale hovedkontor ha ansvar for lokal forskning, utvikling og produksjon, samt service og kundestøtte tilpasset markedet. I Europa skal man fokusere på utskrift og nettverksbasert videoovervåking (NVS) og Canon har allerede fått ledende aktører på disse forretningsområdene, som Océ, Axis og Milestone Systems, med på laget. Det har resultert i at Canon i tillegg til sitt globale omdømme for kameraer nå er det største selskapet på utskrift og nettverksbaserte overvåkingssystemer i verden.

–Vi er veldig spente på de enorme mulighetene som ligger i dette skiftende landskapet, og vi tror at alle bilder i fremtiden vil ha en kobling til Canon. Om det er snakk om fotografering, opptak, lagring, redigering eller utskrift av bilder, ønsker Canon å være en del av prosessen og vi jobber med å oppnå nettopp dette, sier Rokus van Iperen, President og CEO hos Canon Europa, Midtøsten og Afrika.

Canon drar veksel på sin sterke posisjon i kjernemarkedene, men jobber samtidig aktivt for å legge til rette for fremtidig vekst i EMEA-regionen på følgende områder:

  • NVS – Kombinasjonen Canon, Axis og Milestone forener kompletterende teknologier og løsninger for å imøtekomme det stadig økende behovet for overvåking i samfunnet. Nye, banebrytende løsninger, som nettverkskamerakonseptet med høy følsomhet og objektiv med ultratele som stilles ut på EXPO, viser hva som er mulig i sikkerhetsmarkedet og andre markeder.
  • 3D-utskrift – Som et første steg inn i dette unge, men lovende markedet, har Canon inngått samarbeid med 3D Systems i Europa. Canon vil tilby kunder i produksjons-, arkitekt-, undervisning og ingeniørsektorene løsninger som gir en smart tilpasning mellom data, bildeopptak og utskrift.
  • Grafisk bransje – Canon fortsetter investeringene i digitale utskriftsteknologier for å tilby kostnadseffektiv utskrift av stadig mer komplekse produkter på bestilling. På EXPO vil de besøkende få demonstrert plakatutskrift i farger med høy hastighet på Océ Colorwave 910, markedets raskeste digitale storformatskriver med fargeutskrift.
  • Løsninger og tjenester for B2B – Canons B2B-løsninger er utviklet for å imøtekomme behovet i spesifikke vertikale markeder, som finanstjenester, forsikring, produksjon eller helse. På EXPO vil Canon vise hva som er mulig med systemer som PRISMAdirect innenfor områder som dokumentstyring, datastyring og markedskommunikasjon, samt hvordan forbedringer i arbeidsflyten kan effektivisere produksjonen betraktelig.
  • Digitale forbrukertjenester – Canon utvikler et økosystem av produkter og tjenester for alle stadier i bildeprosessen. Sentrale tjenester inkluderer irista, en nettskybasert bildelagringstjeneste, Lifecake som er en familieorientert bilde-app, og hdbook EZ, en ny app til smarttelefoner som velger de beste bildene fra bilde- og filmbibliotekene og lager en personlig fotobok helt automatisk.

Teknologiske høydepunkter på Canon EXPO Paris 2015
Canon kommer også til å stille ut mange avanserte, fremtidige teknologikonsepter i Paris, blant annet:

  • En CMOS-sensor med 250 megapiksler, verdens høyeste pikselantall for denne sensorstørrelsen. Installert i et kamera kan den nye sensoren fange opp skriften på et fly som er 18 kilometer unna – mye lenger enn øyet kan se.
  • Et nettverkskamera med et nytt ultrateleobjektiv som har åtte ganger lysstyrken til tradisjonelle objektiver, noe som gjør det mulig å filme i mørket for første gang uten infrarødt lys.
  • Et konsept som kalles Intelligent Imaging for Life. Du kan gjøre hjemmet til et lerret der du kan gjenoppleve minnene med Intelligent Imaging for Life. Med denne innovative, intuitive teknologien kan du oppleve bildene og videoene dine på helt nye måter, med mulighet for å dele, beskjære og skrive ut bildene fra en interaktiv tavle.
  • En rekke fremtidige bildeteknologier med svært høy oppløsning, inkludert demonstrasjoner av 8K-kameraer, skjermer og projektorer

De som ikke har mulighet til å delta på Canon EXPO, kan oppleve teknologikonseptene og bildeløsningene virtuelt og lese om alle høydepunktene på messen på http://www.canon-europe.com/expo

Hvis du vil ha mer informasjon om Canon EXPO, kan du se:
Facebook: https://www.facebook.com/canonexpoparis
Twitter: https://twitter.com/CanonExpoParis
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCF0RD-s-izJtYO4840HbTuw

spacer
					image
Pressemeldinger
Nyheter om Canon-konsernet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter fra Canon Inc.
Informasjon
Presseressurser
Europeiske arrangementer
Bildebibliotek
Current Feeds
Nyheter for privatmarkedet
Nyheter for bedriftsmarkedet
Nyheter om Canon-konsernet