Øystein Solberg til Canon Norge

Oslo, 15. oktober 2009 - Øystein Solberg (29) tiltrer ei rollen som Account Manager i Canon Business Centre (CBC) i Bergen, hvor han vil jobbe med løsningssalg. Solberg kommer fra en stilling som finansrådgiver i Eiendomsfinans Drift AS, og har flere års erfaring fra eiendomsmeglingsbransjen, hvor han har jobbet med rådgivning, kundebehandling og service.

- Øystein har en spennende erfaring fra eiendomsmeglermiljøet i Bergen og han har en rekke gode erfaring og resultater og vise til. Han er godt rustet til å ta fatt på de oppgavene denne stillingen bringer med seg, og det er glede å ønske han velkommen om bord på laget, sier Geir Boge, leder for Canon Business Center i Bergen.

Bakgrunnsdata om Canon
Canon er et verdensomspennende konsern som i 2008 omsatte for ca. 225 milliarder norske kroner. Selskapet er anerkjent som ledende innovatør og leverandør av kommunikasjonsløsninger innen bilde- og dokumentbehandling for både privatpersoner og bedrifter på verdensbasis.

I Norge er Canon organisert i to selvstendige forretningsområder: Consumer Imaging (bildekommunikasjonsløsninger; foto, video, skrivere, skannere, faks og multifunksjonsprodukter, mm) og Business Solutions (print- og dokumentløsninger til kontor- og produksjonsmiljøer). Konsernet Canon Norge as hadde i 2008 en omsetning på ca.1,5 milliarder norske kroner, og ved utgangen av året var det 332 ansatte. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Last ned pressemeldingen (PDF, 85,3 kB) [PDF, 85 KB]

Finner du ikke det du leter etter? Søk i vårt   Nyhetsarkiv

spacer
					image

Presserom

Last ned
Pressebilder
Update - et nyhetsmagasin
fra Canon Norge