Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Akselerer ved å forbedre informasjonsflyten

Utfordringer

Vi bombarderes med informasjon hver dag. Du håndterer flere dokumenter og mer informasjon enn noen gang før, og all informasjonen må være lett tilgjengelig, både på kontoret og eksternt. Det er ikke lett å øke kommunikasjonshastigheten i bedriften uten at det går på bekostning av informasjonssikkerheten.

De nyskapende verktøyene våre for informasjons- og utskriftsstyring gjør at både de ansatte på kontoret og de som jobber i felten, kan dele dokumenter på en enklere måte – ansikt til ansikt, virtuelt eller på papir.

Accelerate, St. James’ Hospital boosts productivity and patient experience through document management solutions from Canon

Kundeeksempel

Se hvordan vi hjalp St. James' Hospital med å håndtere den enorme mengden konfidensiell informasjon raskere og mer effektivt, samtidig som informasjonssikkerheten ble bedre.

Finn ut mer

Ta kontakt

for å lære mer om hvordan vi kan bidra til at bedriften akselererer

Finn ut mer

Kundeapplikasjoner

Managed Print Services

administrerte utskriftstjenester
Ta utskriftstjenesten din til et nytt nivå med Managed Print Services-løsningen vår. Uansett hvor stor organisasjonen din er og hvor kompleks utskriftstjenesten din er, kan MPS-tjenestene våre øke produktiviteten samtidig som de reduserer kostnader og avfall.

Dokumentdigitalisering

skanning og automatisering av dokumenter
I dagens digitale verden kan manglende evne til å behandle dokumenter raskt senke effektiviteten til bedriften din. Jobb raskere og smartere ved å bli papirløs og gjøre det mulig for ansatte å få tilgang til dokumentene uansett hvor de er.

Dokumentproduksjon etter behov

kommunikasjon ved behov
Ineffektive produksjonsarbeidsflyter gjør organisasjonen din tregere. Oppdag hvordan du forbedrer kvaliteten og jevnheten til utskriftene dine, samtidig som du øker produktiviteten og sparer penger med On-Demand-dokumentproduksjon.

Du er kanskje også interessert i

  • Canon
  • ...
  • Informasjons- og utskriftsstyring – Akselerere