Canon Norge Profesjonell Fotograf - Anders Hanssen

Anders Hanssen er en allsidig fotograf men han er kanskje aller mest kjent for sine fantastiske naturbilder, med forkjærlighet for nordlys, midnattssol og villmarksliv. Han er bosatt og har sin base på Senja, der han blant annet arrangerer fotokurs og workshops. Anders er i tillegg svært glad i å reise og formidler gjerne bilder av andre kulturer.

Som 14 åring fikk han sitt første Canon speilreflekskamera, men det var først i fjor det løsnet. Da tvang hans forlovede ham til å begynne å vise frem bildene til andre. Siden da har det bare blitt flere og flere bilder, han er konstant på jakt etter nye motiver.

Nå har Anders også levert bilder til flere kalendere, reiselivsbrosjyrer, bøker, magasiner som blant annet National Geographic og samarbeider tett med BBC. Han har mer enn 1 million treff per måned på sin Google+ konto.
Han mener selv at hans styrke er allsidighet, blikk for motiver - sammen med forståelse for lys og foto "the old fashion style". Dette kan bety kun enkelteksponeringer, ingen bracketing og eksempelvis liten blenderåpning samt manuell fokus for maks dybdeskarphet.

- Jeg digger å jobbe med lys, og utnytte det på best mulig måte», sier Anders, og legger til:
- Det er en stor ære å bli lagt merke til av favorittmerket mitt og bli utnevnte til Canon Norge Profesjonell Fotograf. Jeg gleder meg både til å bli en del av et profesjonelt miljø og få tilgang på låneutstyr - for begge deler er viktig når man skal bli bedre! Jeg er stolt over å kunne representere Canon og takker dem for denne muligheten – i tillegg til at jeg gjerne vil få takke min kjære forlovede som lar meg få lov til å leve ut den store fotodrømmen!
Trond Gjertsen, Corporate Event & Project Professional, i Canon Norge, sier:
- Anders Hanssen er en fotograf som mestrer alt fra fantastiske naturbilder til flotte portretter. Han fanger og formidler stemninger på en måte som både inspirerer og imponerer. Arbeidet hans vekker fortjent oppmerksomhet, nasjonalt så vel som internasjonalt. Canon Norge er glad for å signere Anders som Canon Norge Profesjonell Fotograf og ser frem til videre samarbeid.

Hjemmeside:    www.andershanssen.com
Facebook:        www.facebook.com/northnorway

spacer
					image
Fotograf Anders Hanssen
Fotograf Anders Hanssen
Fotograf Anders Hansen
Fotograf Anders Hanssen
  • Canon
  • ...
  • You Connect Fotograf Anders Hanssen