The sky’s the limit!

Det norske filmforetaket AURORA Skycam var første selskap i verden til å bruke Canons nye HD-videokameraet ME20F-SH til detaljerte opptak av et av verdens mest spektakulære naturfenomener – nordlyset.

Filmen, som ble tatt opp i Norge i august, viser nordlyset med enestående skarphet. AURORA Skycam hadde kun 12 dager i august til rådighet for filming, og tilbakela mer enn 4.600 kilometer med besøk på steder som Juvasshytta, Geirangerfjorden, Lyngsalpene og strekningen Svolvær til Finnsnes med Hurtigruta. De møtte utfordringer med hensyn til opptakssteder, vær, mørke og så videre, men forteller at kameraet fungerte fantastisk.
I følge Canon Norge Profesjonell Fotograf Anders Hanssen i AURORA Skycam er dette det mest imponerende kameraet på markedet - en revolusjon når det kommer til opptak på kvelds- og nattetid.
  - Det er en stor ære å bli lagt merke til av Canon Inc og Canon Europa. Vi er takknemlige for å bli valgt som de første i verden til å lage en produksjon med dette kameraet, forteller Hanssen.

Også i Canon Norge er man svært stolte over at en norsk fotograf ble valgt til dette spennende prosjektet, og Trond Gjertsen, Corporate & Marketing Communication Director, i Canon Norge, sier dette om Anders Hanssen: Fra vi først formaliserte vårt samarbeid med Anders Hanssen, har mye skjedd. Vi har gleden av å bidra til hans fantastiske entreprenørskap i utvikling av teknikker og teknologier. Selv under vanskelige forhold kompromisser Anders aldri på kvalitet, og det er en av mange grunner til at vi synes samarbeidet med Anders er ekstra givende.

Du kan lese mer om prosjektet (engelsk tekst) på Canon’s Professional Network,  AURORA Skycams hjemmeside og se filmen på YouTube
Ytterligere informasjon om Canon Norge Profesjonell Fotograf Anders Hanssen finner du her

Hjemmeside:    www.andershanssen.com
Facebook:        www.facebook.com/northnorway

spacer
					image
Fotograf Anders Hanssen
Fotograf Anders Hanssen
Fotograf Anders Hansen
Fotograf Anders Hanssen
Fotograf Anders Hanssen
  • Canon
  • ...
  • Fotograf Anders Hanssen_Aurora