Official Canon Norway Photographer - Andrea Gjestvang


Andrea Gjestvang, født 1981, er utdannet fotojournalist ved Høyskolen i Oslo. Hun har jobbet som frilansfotograf for en rekke norske og internasjonale aviser og magasiner, blant annet VG, Plot, Stern, New York Times, Newsweek og Süddeutsche Zeitung Magazin.
I tillegg har hun gjort egne prosjekter og bildene hennes har blant annet vært stilt ut på fotofestivaler og i gallerier i New York, Beijing, Hamburg, Milano og London. I 2011 ga hun ut sin første bok, «En dag i historien», og i 2013 vant hun Årets Bilde og ble i tillegg kåret til Photographer of the Year i Sony World Photography Awards. Hun er medlem av byrået Panos Pictures i London.

Samarbeidet med Canon begynte i 2013. Hun holdt har holdt foredrag i regi av Canon, ble sendt til fotofestivalen Visa pour L'image i Perpignan og fikk utdelt nye produkter fra Canon.

- Jeg har vært Canonfotograf i 10 år, og har vært veldig fornøyd med utstyret. Som dokumentarfotograf jobber jeg ofte tett på mennesker, og gjerne med eksisterende lys. EOS 5D Mark III er et forholdsvis lite kamera som gjør at jeg som fotograf glir lettere inn i omgivelsene. Samtidig gjør kvaliteten på filene, ISO-innstillingene, de ulike menyvalgene og filmmulighetene kameraet til det beste verktøyet jeg kan forestille meg. Den nye stille-funksjonen er en favoritt! Jeg bruker mye fastopptikk, og lysstyrken gir meg mulighet til å jobbe i naturlig lys selv om det er mørkt. I tillegg setter jeg pris på servicen, og Canons engasjement for fotojournalistikken på et internasjonalt plan, sier Gjestvang.

Videre forteller hun: - Intensjonen med samarbeidet er utveksling av ekspertise. Som profesjonell fotograf ute i felt er jeg avhengig av det beste og nyeste utstyret. Samtidig er Canon avhengig av synspunkter og erfaringer fra oss fotografer. Som Official Canon Norway Photographer vil jeg teste utstyr, holde foredrag, delta på arrangementer sammen med de andre fotografene i nettverket, samt dele erfaring om kamerautstyret og spre fotoentusiasme.

Jeg har store forventinger til samarbeidet, og både håper og tror at både Canon og jeg får utbytte av det. Jeg ser frem til å teste nytt utstyr, komme med synspunkter, delta på arrangementer i regi av Canon og være en del av det profesjonelle nettverket Canon Norway Official Photographers sammen med noen av Norges dyktigste fotografer innenfor sine felt.

Kjell Arntzen, Professional Imaging Manager i Canon Norge gleder seg over samarbeidet med Gjestvang og uttaler:
Andrea er første kvinnelige Official Canon Norway Photographer. Hun jobber stadig med nye prosjekter og i den siste tiden har arbeidsplassen vært i de mest utilgjengelige og uoppdagete strøk i verden. Hun er en svært dyktig fotograf og ble til og med dratt frem av Photo District News som «A Photographer to watch 2012» Vi er stolte av å ha Andrea Gjestvang på laget og at hun velger Canon som sin samarbeidspartner og utstyrsleverandør.

Hjemmeside: www.andreagjestvang.com

spacer
					image
Fotograf Andrea Gjestvang
Fotograf Andrea Gjestvang
Fotograf Andrea Gjestvang
  • Canon
  • ...
  • You Connect Fotograf Andrea Gjestvang