3D Printing Software

Materialise Magics 3D-printprogramvare

Veksten til 3D-printteknologi og viktigheten av å produsere deler av høy kvalitet har gjort programvare for datapreparering stadig viktigere.

Last ned PDF med fullstendige spesifikasjoner for Magics21 (171 KB) >

Importer nesten alle formater

Med Materialise Magics21 kan du importere et imponerende antall filformater, inkludert farge- og teksturinformasjon, samtidig som du har de opprinnelige dataene under kontroll.


Reparere og klargjøre filer

Redigeringsprogrammet for STL-filer i Magics21 kan korrigere problemer og opprette sikre data og snarveier som passer i arbeidsflyten din for 3D-printing, og alt er tilgjengelig i et brukervennlig grensesnitt. Reparasjon av STL-filer inkluderer å fikse vippede triangler, dårlige kanter, hull og andre mangler.


Forbedre og redigere data

Du kan lage designer på et nytt nivå: Legg til logoer, serienumre og hule deler, legg på teksturer og opprett gitterstrukturer.


Klargjøre plattformen

Du får verktøyene du trenger for å duplisere deler, organisere dem på en ideell måte, neste delene effektivt og angi byggefrie soner.


Skriv ut bedre deler

Materialise Magics21 sørger for at du bare skriver ut de beste delene. Du kan bruke det til å vise snitt, oppdage kollisjoner, lagre plattformer og generere nyttige rapporter.

Intro body image

Brukes over hele verden

Materialise Magics21 gir et klart konkurransefortrinn for alle – fra verdens mest avanserte serviceavdelinger til arkitekter og forbrukerelektronikkselskaper.

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

Hvis du vil bruke nyskapende 3D-printløsninger og -tjenester, gjør du lurt i å kontakte Canon.

Kontakt oss