Canon Camera
Nyhet

Avanserte automatiseringsmoduler

Avanserte automatiserings- moduler

For imagePRESS C10010VP-serien

Sikre gjennomgående høy kvalitet på utskrifter uten å måtte bruke tid og penger på manuell inspeksjon og justering

Kvalitetssikring i produksjonsmiljøer er ofte arbeids- og tidkrevende, og det krever timevis med inspeksjon, manuelle justeringer og nye utskrifter. imagePRESS C10010VP-serien støtter to ekstra automatiseringsalternativer for å håndtere alt for deg.

Automatiser registrering og fargejusteringer før utskrift

Hvis du konfigurerer fargetonen og konfigurerer registrering forfra og bakover før utskrift, kan utskriftsarbeidsflyten bruke mye tid. Detektorenheten reduserer det forhåndsinnstilte oppsettet til bare ett klikk.

Behold farge- og registreringsinnstillinger under utskrift

Detektorenheten overvåker kontinuerlig fargetone og registrering på hver side under utskrift, noe som gir tilbakemelding til motoren om å justere innstillingene for å opprettholde jevnt resultat.

Sørg for at hver side er perfekt

Inspeksjonsenheten kontrollerer hvert ark for støv, flekker, streker og andre feil, med justerbare presisjonsnivåer. Deretter kan den skrive ut alle mangelfulle sider automatisk når det er nødvendig, for å få en full bunke med perfekte utskrifter.

Sensing
imagePRESS C10010VP-C9010VP

Utforsk automatiseringsmodulene i imagePRESS C10010VP-serien

Canons ekstra automatiseringsalternativer gir avansert kvalitetskontroll for å oppfylle de høyeste utskriftsstandardene.

Les brosjyren

Finn ut hva imagePRESS C10010VP-serien og dens avanserte automatiseringsmoduler (tilleggsutstyr) kan gjøre.

Beslektede produkter og løsninger

 • imagePRESS C10010VP-serien

  imagePRESS C10010VP-serien er beregnet på aktive utskriftsmiljøer med ønske om større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og bedre lønnsomhet.

 • Inspeksjonsenhet

  imagePRESS C10010VP-inspeksjonsenhet

  Oppretthold konsekvent kvalitet uten å bruke tid og penger på manuelle kontroller. Inspeksjonsenheten overvåker automatisk hver utskrevne side for defekter som smuss, forvrengning og streker, med mulighet for å fjerne og automatisk skrive ut defekte sider på nytt.

 • Detektorenhet

  imagePRESS C10010VP-detektorenhet

  Oppnå konsekvente resultater på alle sider. Detektorenheten angir og overvåker automatisk registrering forfra og bakover, og fargetone før og under utskrift, og justerer kontinuerlig underveis for å sikre et jevnt resultat med jobbinnstillingene.

 • Vil du vite mer om dette produktet?