Canon Camera
Nyhet

Detektorenhet

Canon imagePRESS C10010VP-detektorenhet

Få konsekvente resultater fra første til siste ark med automatisk justering av fargetone og registrering forfra og bakover, før og under utskrift.

Oppretthold jevne farger og registreringsnøyaktighet uten problemer

Detektorenheten konfigurerer registrering forfra og bakover, og fargetone før utskrift starter og overvåker under utskrift, og justerer automatisk underveis – slik at du kan opprettholde jevnt resultat under hele utskriften, uten å måtte bruke tid og penger på kontinuerlig manuell kalibrering.

Automatisk kalibrering før utskrift

Med ett enkelt klikk på C10010VP-brukergrensesnittet fullfører detektorenheten justering av fargetone og registrering forfra og bakover, slik at du kan skrive ut på under ett minutt.

Automatisk justering under utskrift

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av C10010VP-serien, overvåker og justerer detektorenheten innstillingene under utskrift for å opprettholde optimal fargekvalitet og registrering forfra og bakover uten at brukeren trenger å gjøre noe.

Sensing Video

Få raskere utskrifter av høy kvalitet

Detektorenheten hjelper deg med å forbedre produktiviteten ved å automatisk kalibrere fargekvalitet og registrering forfra og bakover før utskrift, og deretter justere og vedlikeholde disse innstillingene under utskrift, slik at du kan sikre optimal utskriftskvalitet uten å bruke tid på å overvåke utskrifter og tilpasse innstillinger.
Finn ut mer

Beslektede produkter og løsninger

 • imagePRESS C10010VP-serien

  imagePRESS C10010VP-serien er beregnet på aktive utskriftsmiljøer med ønske om større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og bedre lønnsomhet.

 • Inspeksjonsenhet

  imagePRESS C10010VP-inspeksjonsenhet

  Oppretthold konsekvent kvalitet uten å bruke tid og penger på manuelle kontroller. Inspeksjonsenheten overvåker automatisk hver utskrevne side for defekter som smuss, forvrengning og streker, med mulighet for å fjerne og automatisk skrive ut defekte sider på nytt.

 • Avanserte automatiseringsmoduler

  imagePRESS C10010VP-automatiserings- moduler

  Få utskrifter med jevn farge av høy kvalitet med automatisk kvalitetssikring, slik at du kan spare tid og penger ved å slippe manuell inspeksjon og justering.

 • Vil du vite mer om dette produktet?