Océ Colorado 1650

Det fleksible valget

Océ Colorado 1650
Océ Colorado 1650

opptil 159 m2 per time

i glanset modus

opptil 1800 dpi

utskriftsoppløsning

2 ruller

automatisk mating og bytte

1625 mm

maksimal rullbredde

Ny UVgel-skriver med fleksible blekk og matt/glanset utskrift

Utforsk nye forretningshorisonter med et imponerende utvalg av bruksområder. Med Océ FLXfinish kan du skrive ut med glanset eller matt finish på alle slags medier. Produser iøynefallende designertapeter, flott foliering eller luksuriøse utskrifter med belysning forfra og bakfra – samtidig som du overholder stramme tidsfrister og reduserer kostnader.

Én skriver. To utførelser.

Gled kundene med glansete bannere som skiller seg ut fra mengden eller tapeter med dyp, matt overflate og strålende farger – alt trykt med én enhet. Du trenger ikke å bytte blekk eller medier.

Allsidighet uten like

Lag holdbare utskrifter av høy kvalitet på en rekke medier, inkludert selvklebende vinyl, polyestertekstiler, varmefølsomme materialer og vanlig papir. Den fleksible og mer strekkbare utformingen av UVgel-blekket gir perfekt bildestabilitet selv når utskriftene brettes, bøyes og pakkes.

Produktivitet på et nytt nivå

Kort ned gjennomløpstidene med gjennomgående høye utskriftshastigheter og rask jobbproduktivitet. To medieruller med elektronisk svitsjing og påfylling av blekk under utskrift gir uavbrutt utskrift for uovertruffen produktivitet.

UVgel printer


Markedet ønsker at vi skal være raskere, billigere og bedre. Og det fantes alltid begrensninger til vi oppdaget Colorado.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Uovertruffen automatisering

Stol på kontinuerlig dyseovervåking, automatisk skrivehodevedlikehold, rullemodulen og automatisk mediemating.

Lavere driftskostnader

Forbedre sluttresultatet med redusert blekkforbruk, lave servicekostnader og kostnadseffektive medier. Frigjør verdifull operatørtid takket være den uovertrufne automatiseringen.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Hovedspesifikasjoner

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Maksimal hastighet på opptil 159 m2 per time i glanset modus

Océ FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

Océ FLXfinish UV LED-tørking med glansmodulering

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

To ruller med automatisk mating og bytte, bredde opptil 1625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Utskriftsoppløsning opptil 1800 dpi

Se fullstendige spesifikasjoner

Key Specifications
Applications

Applikasjoner

Med Océ FLXfinish kan du velge mellom en glanset eller matt overflate uten å måtte bytte blekk eller medier. Det fleksible UVgel-blekket støtter et bredt utvalg av medier, inkludert selvklebende vinyl og polyestertekstiler. Den økte strekkevnen sikrer at du kan bøye eller brette utskriftene uten problemer.

Wall decoration with the perfect finish

Veggdekorasjon med perfekt finish

Den nye interiørtrenden for tapeter er dype og matte overflater. Med Océ FLXfinish kan du øke verdien av veggdekorasjonene med ett knappetrykk.

Eye-catching front- and backlits

Iøynefallende utskrifter med belysning forfra og bakfra

Fang oppmerksomheten til forbipasserende med fargesterke utskrifter med belysning forfra eller bakfra. UVgel-teknologien gir fyldige farger og en elegant, matt overflate som ikke sprekker når den er montert.

Gallery-quality canvasses

Lerret i kunstgallerikvalitet

Det kan være vanskelig å produsere bilder av gallerikvalitet på grunn av at materialet må brettes, strekkes og stiftes. Med fleksibiliteten til UVgel-blekket i Océ Colorado 1650 kan du lage perfekte folder.

Economical disposable posters

Økonomiske engangsplakater

Øk marginene med førsteklasses plakater trykt på vanlig papir. Med UVgel-blekk og Océ FLXfinish blir den endelige kvaliteten så god at kundene ikke engang kan se forskjellen.

Jaw-dropping durable POP posters

Imponerende og slitesterke POP-plakater

Ingenting tiltrekker seg oppmerksomhet som en stor plakat. Enkeltsidig og dobbeltsidig – alt er mulig med Océ Colorado-serien. Og med ripesikker UVgel-overflate er dette investeringer som varer.

No-wear decals

Foliering som ikke slites

Lag ripesikker, vannbestandig og graffiti-bestandig foliering med opptil 1,6 m bredde uten laminering. Perfekt til gulv og vegger, og til biler fordi de tåler bilvask.

Soft signage

Tekstilbaserte skilt

Tekstilbaserte skilt er førsteklasses produkter med mange bruksområder. Slike produkter krever et perfekt utseende uten spesiell behandling. Med UVgel tåler disse produktene juling under transport og ser likevel flotte ut.

Durable banners

Slitesterke bannere

Lag bannere som skiller seg ut. Glanset for bilder eller matte for tekstbaserte budskap. Utmerket kvalitet, slitesterke, ripesikre og fremfor alt økonomiske.

Technologies that make sense

Teknologier som gir mening

Océ Colorado 1650 er fullpakket med nyskapninger. Vi endret spillereglene med UVgel og Océ FLXfinish. Gled deg over et utvalg bruksområder, imponerende kvalitet og avansert produktivitet med lave eierkostnader.

UVgel-teknologi

En unik utskriftsteknologi med hurtigtørkende gelblekk som tørkes med UV LED-lys. Fordelen med gel sammenlignet med væske er at det er mulig å fordele mer blekk med færre passeringer, uten at blekket flyter inn og over mediet. Det gir sylskarpe utskrifter med et bredt fargespekter. Luktfritt og svært slitesterkt.

Océ FLXfinish-teknologi

Denne geniale teknologien maksimerer UVgel-fordelen med en tørkeprosess i ett eller to trinn. Du kan velge mellom en glanset eller matt overflate uten å måtte bytte blekk eller medier. Gled deg over kraftige, matte utskrifter på et jevnt og mer porøst/strukturert medium, som ubestrøket vanlig papir.

UVgel-blekk

Fleksible og mer strekkbare blekk gjør det mulig å skrive ut på mange ulike medier, inkludert vanlig papir, selvklebende vinyl og polyestertekstiler. Den økte strekkevnen sikrer at du kan bøye eller brette utskriftene uten problemer, noe som er velegnet for tekstiler og lerret.

UVgel gel inks
Océ PAINT technology

Océ PAINT-teknologi

Det er ikke nødvendig å passe på skriveren hele tiden fordi dysestatusen til skrivehodene overvåkes kontinuerlig med piezoakustisk, integrert dyseteknologi (PAINT – Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology). Når det oppdages en feil, slås den berørte dysen av midlertidig, og dysene ved siden av kompenserer for den. Når tiden er inne, rengjøres skrivehodene. Helt automatisk.

Vil du vite mer om Océ Colorado 1650?

Snakk med et medlem av teamet vårt i dag

SNAKK MED TEAMETFør måtte vi laminere utskriftene for å få en matt overflate, men nå trenger vi ikke gjøre det lenger. Med Colorado 1650 får vi matte utskrifter med en gang.

Jeroen Renders – Studio Schoot (NL)
Quote renders

Er du klar til å utvide virksomheten med nye produkter?

SNAKK MED OSS