PlotWave 3000-serien

Brukervennlig, sikker, intelligent.

Sort-hvitt-utskrift i storformat: gir enestående kvalitet og robust allsidighet, uten problemer.

Last ned brosjyre

Last ned dataark

Spill av demofilm

Be om informasjon

PlotWave 3000 series

Brukervennlig, sikker, intelligent.

PlotWave 3000-serien er svært allsidig og leverer enestående kvalitet i miljøer der det er behov for å skrive ut et teknisk dokument i stort format – enkel utskrift med intelligent automatisering for imponerende resultater hver gang.

Brukervennlig

Brukervennlig takket være innebygd intelligens. Få tilgang til og skriv ut de nyeste versjonene fra hjemmemappen, nettskyen eller det lokale nettverket, eller bruk de intuitive kopierings- og skannefunksjonene.

Sikkerhet

SMARTshield beskytter dataene dine i alle faser av utskriftsprosessen – både nå og i fremtiden. Når data overføres, beskyttes de av sikre, krypterte protokoller. Dataene er krypterte på en sikker måte også ellers.

Intelligent

PlotWave-serien har intelligente automatiserte funksjoner, for eksempel enkel innmating av medier og Pico Printing- og Radiant Fusing-teknologi som sparer tid og gjør ting enklere.

PlotWave 3000 series

PlotWave 3000-serien

Tilbehør

PlotWave 3000 series

PlotWave 3000-serien

Se video

SMARTshield

En samling sikkerhetsfunksjoner innebygd i den totale utskriftsarbeidsflyten til de nyeste PlotWave- og ColorWave-systemene.
Utformet for å holde systemene dine trygge i dag og i fremtiden.
Last ned brosjyre

ClearConnect

Skriv ut fra et hvilket som helst program eller en hvilken som helst mobilenhet eller nettleser. ClearConnect-pakken gir en enkel arbeidsflyt for individuelle utskriftsjobber og for komplekse dokumentsett med flere filer.

Radiant Fusing

Radiant Fusing er en bærekraftig teknologi som passer i alle kontormiljøer. Med Radiant Fusing får du alt: øyeblikkelige resultater, gjennomgående høy kvalitet og strømsparing

Finn ut mer

Vil du vite mer om PlotWave 3000-serien?

SNAKK MED OSS