Rivertrace Engineering 3D Printing Case Study

3D-kundeeksempel – Rivertrace Engineering 3D-utskrift

Rivertrace Engineering spesialiserer seg innen måleinstrumenter for olje og vann i sjøfarts- og industrisektoren. Det var utfordrende for dem å få produktene raskt ut på markedet for å oppfylle kundenes økende etterspørsel. 3D-utskrift ga en løsning på denne utfordringen gjennom muligheten til å produsere modeller til forskning og utvikling raskt, kostnadseffektivt og produktivt. Delene kan nå umiddelbart testes i et produkt og raskt perfeksjoneres til det endelige konseptbeviset.

Det reduserer Rivertraces avhengighet av tredjeparts leverandører, og de har redusert kostnadene innen forskning og utvikling og får produktene raskere ut på markedet. Totalt sett har man opplevd en økning i effektiviteten på minst 20–25 % i hele selskapet.

"Canons 3D-utskriftsløsning har forvandlet FoU-prosessen. Nå slipper vi å vente på deler i flere uker, og vi kan få et konseptbevis på én dag og sende det til verktøyprodusenten. Effekten på tidsbruk, kostnader og effektivitet er monumental, samtidig som det gir oss muligheten til å bli en mye mer bærekraftig virksomhet."

Mike Coomber, eier – RiverTrace Engineering

Flere kundeeksempler
Foss Tech

Foss Tech AS

En mekatronikkbedrift som bruker 3D-printede prototyper

Rivertrace Engineering 3D Printing Case Study

Rivertrace Engineerings historie

Les hvordan Rivertrace Engineering forvandlet forskningen og utviklingen deres ved hjelp av 3D-utskrift

Last ned PDF (3285 kB)

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon

Hvis du vil bruke nyskapende 3D-printløsninger og -tjenester, gjør du lurt i å kontakte Canon.

Kontakt oss