Skyline Network Security Cameras

Nettverkskameraer

Canons serie med nettverkskameraer gir deg løsningen du trenger til overvåking.  Kameraene er kompakte, men har likevel høy ytelse, og gir enestående bildekvalitet, selv i dårlig lys, der det finnes flere sikkerhetsrisikoer.

Axis Communications, et selskap i Canon-gruppen, har nå ansvaret for salg av og støtte til Canon-nettverkskameraer.

Styrker ved Canon-teknologien
Canon nettverkskameraer har en rekke funksjoner, blant annet bildejustering i sanntid, multistrømming og sofistikert videoanalyse som gjør det mulig med grundig overvåking, behandling og flagging av potensielle sikkerhetsbrudd og å skaffe til veie viktige bevis.
Network camera on wall
Modern building at night
Bilder i alle lysforhold
Canons nettverkskameraer innehar en rekke bildebehandlingsteknologier og optiske teknologier og gir flotte og svært detaljerte bilder under alle slags lysforhold.
Minimere prosjektkostnader
Bred vinkelvisning og avanserte alarmregistreringsmuligheter kombinert med solid beskyttelse mot vær og støtskader gir en rekke sikkerhetsfunksjoner til reduserte prosjektkostnader.
inside modern building

Produktserie

Canons omfattende serie med nettverkskameraer dekker alle vinkler ved hjelp av over 70 års erfaring innen bildebehandling. Serien består av PTZ-, kuppel- og bokskameramodeller med oppløsning i Full HD eller 1,3 MP. De gir bred visning og imponerende bildekvalitet – selv i lite lys.