PRODUKTER

Bokskameraer

Bokskameraene våre er bygget for å passe til mange ulike bruksområder. De har brede visningsvinkler og kan installeres både innendørs og utendørs.

LÆR MER

Box camera

Avanserte funksjoner

Denne kraftige serien har optisk og digital zoom, oppløsning opptil Full HD, avanserte funksjoner og Smart Shade Control, og du får til og med et ultrakompakt kamera til der det er viktig å være diskré.

Vidvinkel

Vidvinkelen på opptil 112 grader gjør at du kan overvåke store områder med bare ett kamera. Dette betyr at overvåkningsnettverk kan etableres med færre kameraer, noe som holder kostnadene lave. Bildekvaliteten holdes på et imponerende nivå – selv i de bredeste visningsvinklene – med Canons optisk korrigerte objektiv som reduserer fiskeøyeeffekt.

Enkel installasjon og betjening

Disse kameraene er utformet for å installeres raskt og enkelt direkte fra esken. Ingen konfigurering kreves før installasjonen. Utvalget av tilbehør for utendørs bruk gjør at kameraet kan installeres på vegger, i tak eller på stenger. Når det elektroniske bakre fokuseringssystemet i VB-H- og VB-M-bokskameraene er i bruk, opprettholdes fokus under zooming.

Internal view of shopping centre

Vil du vite mer om bokskameraer?

Kontakt nettverkskamerateamet

SNAKK MED TEAMET

Er du ikke sikker på hvilke løsninger virksomheten din trenger?

SNAKK MED TEAMET