PRODUKTER

Kuppelkameraer

Kuppelkameraene våre er den perfekte løsningen i miljøer der det er viktig å være diskré.

LÆR MER

PTZ camera

Bred visningsvinkel

De er kompakte og ser pene ut. De gir utmerket bildekvalitet i en bred visningsvinkel enten de monteres på veggen eller i taket. De passer perfekt innendørs og utendørs.

Kompakte og diskré

Kuppelkameraene våre er utformet for å være diskré. De inneholder våre ultrakompakte VB-S-modeller som er så små at de passer i håndflaten. Et utvalg av tilbehør til fordypet montering sørger for at du kan installere alle modeller på en diskré måte, og beholde estetikken til omgivelsene kameraet installeres i.

Ekstern PTRZ-konfigurering

Når kameraet er installert, kan verktøyet for innstilling av kameravinkel – som åpnes via PC-en – brukes til å åpne kameraets vinkelfunksjoner (P–T–R–Z) eksternt. Dette betyr at faktorer som fokus og kameravinkel ikke trenger å tas med i betraktningen når kameraet monteres, siden disse kan konfigureres på PC-en. Dette sparer tid og sørger for at du trenger færre personer for å installere kameraet.

Internal view of shopping centre

Enkel installering

Det er raskt og enkelt å installere med skruehullene som er standard for bransjen. En mal med merker for hullene følger med i esken. Utvalget av tilbehør gjør at kameraet kan installeres i takplater, på veggen og på stenger. Strømmen hentes fra stikkontakten eller via en Ethernet-tilkobling for å gi økt fleksibilitet. Våre ultrakompakte VB-S-modeller kan monteres av bare én person.

Easy

Vil du vite mer om kuppelkameraer?

Kontakt nettverkskamerateamet

SNAKK MED TEAMET

Er du ikke sikker på hvilke løsninger virksomheten din trenger?

SNAKK MED TEAMET