Grunnen til at Canon er den høyest rangerte leverandøren av administrerte utskrifts- og dokumenttjenester

Utskrift som ryggraden i informasjonsstyring

Canon MPS meeting

Den nye bransjelederen i MPS

Med administrerte utskrifts- og dokumenttjenester (MPDS) får kunden en mulighet til å samle fysisk og digital informasjonsstyring i en helhetlig transformasjonsstrategi, som både er fremtidsrettet og gir betydelige forbedringer innen både produktivitet og sikkerhet. Uansett om bedriften er ute etter å få fullstendig kontroll over alle dokumentarbeidsflyter eller gå over til administrerte tjenester i alle avdelinger verden over, kan MPDS være nøkkelen til større effektivitet, lavere utgifter og høyere produktivitet.

Etter flere år i sterk, kontinuerlig vekst har Canon nå gått forbi andre sentrale aktører i bransjen og blitt utnevnt som ledende MDPS-leverandør i Vest-Europa av analytikerfirmaet IDC.

Open plan office

IDCs syn

I rapporten «Western Europe MPDS and BPS Market Shares, 2017: Accelerated Technology Development Driving Greater Contractualized Business Revenues» anerkjenner IDC «Canons lange fartstid i bildebehandlings- og utskriftsbransjen samt selskapets portefølje, markedsinnovasjon og driftsdyktighet, og hvordan dette underbygger virksomheten innen utskriftstjenester». IDC erkjenner Canons evner: «Canon har fokus på digital transformasjon for å gi kundene bedre arbeidsflytsystemer og løse noen av de største forretningsutfordringene med tanke på datahåndtering, både på papir og i elektronisk format. Canon har utvidet porteføljen sin av arbeidsflytsystemer ved å legge større vekt på å optimalisere forretningsprosesser og tilby kontinuerlig forbedring og levering av løsninger og tjenester i Europa, slik de gjør også i resten av verden.»

Canons kontinuerlige engasjement for å tilby kundene de beste løsningene, skreddersydd etter den enkelte kundens forretningsbehov, har også høstet ros fra IDC: «Canons salgsargument fremgår av selskapets evne til å tilby maskinvare for bildebehandling, skanning og utskrift til all slags bruk – og kombinere dette med programvare og teknologi som passer ethvert behov. Dermed passer Canons løsninger like godt for små bedrifter som for store, internasjonale virksomheter. Med en bred portefølje av programvareteknologi og lang fartstid innen administrerte utskrifts- og dokumenttjenester hjelper Canon kundene sine på veien fra optimalisering av enhetsparken til mer dyptgående prosessforbedringer og arbeidsflytautomatisering.»

Open plan business meeting

Moderne MPDS

Det er en spennende tid innen administrerte utskrifts- og dokumenttjenester. I dagens datadrevne verden er fysiske og elektroniske dokumenter (og informasjonen de inneholder) en uvurderlig del av effektiv forretningsdrift. Men med stadig økende datamengder øker også kostnadene ved effektiv håndtering av dem, og vedlikehold av moderne datasett er en betydelig utfordring. Det finnes dessuten en forventning om at bedriftens data skal bidra til smartere og mer effektive arbeidsmåter, og at de skal gi bedre kundeinnsikt eller drive frem innovasjon.

Dokument- og informasjonsstyringen er stadig i endring, og Canon fortsetter utviklingen av Managed Print Services i møtet med de stadig voksende forventningene fra kontorer og sentrale reproavdelinger, med avdelinger på tvers av land og regioner verden over.

Workers reviewing digital content


Samarbeid med ekspertene

Digitaliseringsbehovet står stadig mer sentralt, og effektiv informasjonsstyring har aldri vært viktigere. Digitalisering av utskriftsbehandling sammen med skanning og datafangst, gjør det mulig å redusere kostnader, øke sikkerheten og gi de ansatte mer tid til å fokusere på mer lønnsomme eller meningsfylte oppgaver gjennom rask tilgang til oppdatert og relevant informasjon.

Administrering av en kompleks utskriftstjeneste på tvers av flere kontorer, skriverrom, land og merkevarer kan stjele verdifull tid fra de interne ressursene, noe som koster både tid og penger. Det er viktig å få kvalifisert eksperthjelp på dette området. Med en kundesentrert tilnærming kombinert med en utvidet portefølje av arbeidsflytsystemer er Canon et godt valg for bedrifter som skal optimalisere prosesser og legge grunnlaget for fremtidige forbedringer. Canon leverer løsninger og tjenester til bedrifter over hele Europa og mer, med MPDS.

Stadig flere bedrifter innser at de kan øke fortjenesten både for de ansatte og aksjonærene og fokusere på det de gjør best, dersom de innfører MPDS. Selv om informasjonsstyring tradisjonelt har vært håndtert av interne team, er utskrifter – og spesielt utskriftsadministrasjon – fortsatt et av de siste store områdene der kostnadene løper ukontrollert. MPDS er en fantastisk mulighet for bedrifter av alle slag til å introdusere automatisering på en måte som gir umiddelbar effekt innen produktivitet, kostnader og sikkerhet.

Hvis du er interessert i å innføre MPDS i bedriften din, kan du ta en nærmere kikk på Managed Print Services for å finne ut mer om hvordan Canon kan hjelpe.

Relaterte løsninger

Finn ut mer

Se hvordan Managed Print Service-løsningene våre kan bidra til at ting går raskere i bedriften din

Snakk med oss