Digital interiørdekor – mange nye muligheter

Finn ut mer om hvordan digital utskrift åpner opp for nye muligheter innenfor interiørdekor

Last ned veiledning

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Realiser interiørdekorens potensiale

Digitalt trykt interiørdekor forandrer stedene der vi tilbringer tiden vår. Med blant annet luksuriøse trykk for hoteller, skillevegger i glass med trykk til kontoret, fotomalerier for butikker og personlig tilpasset tapet til hjemmet er interiørdekor noe av det mest kreative og iøynefallende i den stadig voksende industrielle utskriftssektoren.

Med en så høy etterspørsel etter interiørgrafikk innenfor flere bruksområder representerer interiørbransjen en betydelig inntektsstrøm for mange leverandører av utskriftstjenester. Noen produserer allerede ulike typer interiørdekor da de har identifisert dette som satsningsområder for bedriften. Andre har innsett mulighetene og er ivrige etter å finne sin plass i bransjen.

Canons infografikk er et tillegg til Think Décor-veiledningen vår. Den utforsker trendene som skaper vekst i interiørbransjen, sektorene der etterspørselen etter interiørdekor er spesielt høy og viser hvordan den nyeste utskriftsteknologien kan hjelpe utskriftsleverandører med å utnytte fordelene.

Infografikk – interiørdekorens muligheter

Trykte medier gir inntrykk på alle overflater og i alle situasjoner

Vis infografikk

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Globale trender og nyskapende muligheter

71 % av forbrukere er villige til å betale for personlig tilpasning¹. Interiørbransjen er forespeilet en inntekt på USD 644 milliarder på global basis innen år 2020². Er du klar for den digitale utskriftsrevolusjonen?

¹ 'Making it personal' – Deloitte, 2015

² 'Home Decor Market by Product – Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014–2020' – Allied Market Research, 2015

Relaterte løsninger

Finn ut mer

Finn ut hvordan Canons digitale utskriftsteknologi kan åpne opp for nye inntektsstrømmer

Ta kontakt