ARTIKKEL

Uansett vær: Hvordan vannbestandige medier kan utvide bedriften din

Vanntett grafikk til utendørsbruk uten laminering? Det er mulig med riktig papir

water image

Ingen laminering er nødvendig

Visste du at du kan skrive ut displaygrafikk med høy kvalitet til utendørsbruk på en blekkskriver, uten laminering?

Tidligere var den eneste måten å lage en vannbestandig utskrift på å laminere den. Dette innebar å vente til utskriften var tørr, noe som senket farten på hele produksjonsprosessen og økte kostnadene. Ikke ideelt.

Men hvis du velger riktig papir, for eksempel våre vannbestandige medier, kan du lage vakre, vannbestandige utskrifter med fotokvalitet som varer opptil seks måneder utendørs, uten behov for laminering. Sammenkoble den med imagePROGRAF-skriverserien, og du har en vinnende kombinasjon.

Ved å bruke dette spesialdesignede papiret er utskriften umiddelbart motstandsdyktig mot vann. Den har et lag som absorberer blekk som består av et bindemiddel med lav vannoppløselighet, noe som gjør det enklere, raskere og mer kostnadseffektivt for deg å produsere slitesterke utskrifter.

Gir liv til kreative ideer

Hvis du allerede har en imagePROGRAF-skriver, kan disse vannbestandige mediene gi nytt liv til ideene fra kundene og virksomheten din. Du kan velge mellom fire produkter, inkludert matt polypropylen, selvklebende og bannervinyl på skilleark, slik at du har mye å velge mellom.

Du arbeider sannsynligvis allerede med kunder i varehandel, hotell- og restaurantbransjen. Nå kan du tilby dem perfekte løsninger for kortsiktig grafikk til utendørsbruk for å fremme bedriften deres. Hvis du allerede snakker til en forhandler om plakater, hvorfor ikke foreslå en plakat utendørs i A-format for å oppmuntre forbipasserende til å komme inn? Eller en selvklebende vinyl som er pakket rundt en søyle for å fremheve et tilbud i butikken? Med å bruke mindre tid på utskrifter kan du også svare raskt på forespørsler.

Og ideene stopper ikke på utsiden. Med vannavstøtende medier kan du produsere en rekke påføringer til innendørs- og utendørsbruk – skilt, bannere, plakater, selvklebende grafikk, popup-visninger …

imagePROGRAF PRO-2000

Grafikk til alle årstider –
selv under is

Tenk på utskrifter som er utsatt for fuktige miljøer. Vannbestandige medier er ideelle for grafikk montert på toaletter eller rom som blir rengjort regelmessig, for eksempel garderober.

Én kunde tar vannmotstand til neste nivå og har plassert utskrevet reklamegrafikk under et islag på en ishockeystadion! Etter et halvt år under isen er bildene uberørte og nesten like ferske som dagen de ble skrevet ut.

Fremskritt innen vannbestandige medier betyr at utskrifter tåler mer enn vann. Dette mediet er også falmebestandig, slik at påføringer utendørs kan beskyttes mot forringelse på grunn av sterke UV-stråler.

Utskrifter med kort til middels varighet til utendørsbruk som er produsert med disse mediene, kan motstå vanskelige værforhold, med fargekvalitet av varme farger, grå toner og dype svartfarger som varer i opptil seks måneder om gangen, sammenlignet med utskrifter til utendørsbruk på glanset fotopapir.

Elemental water image

En strøm av muligheter

Utskriftsavdelinger som tidligere utplasserte vannbestandig arbeid, kan nå ta arbeidet internt, siden utskrift på vannbestandige medier aldri har vært lettere.

Så lenge du sjekker at overflaten du påfører mediene på er klart for påføring, har våre vannbestandige medier selvklebende støtte for enkel påføring og fjerning, og riktig nivå av gjennomsiktighet til å påføre over en eksisterende visning, noe som gjør påføringstiden kortere.

Det er mange muligheter til videreutvikling å utforske med vannbestandige medier. Hvorfor ikke sondere terrenget med nye applikasjoner, og åpne sluseportene for enda mer virksomhet?

Finn ut mer om de ulike vannbestandige papirtypene våre ved å klikke på koblingen nedenfor.

Les mer om Canon-medier og -forbruksvarer

Relaterte løsninger

Snakk med en av våre spesialister for å finne ut hva som passer for deg

Snakk med oss