DIGITAL BOKUTSKRIFT

Blekkskrivere gir flotte fargeopplevelser

Two male Digiforce employees at the book printing office

Gode tider for digital bokutskrift

Digiforce, et selskap basert i Nederland, spesialiserer seg på digital bokutskrift for utgivere innen akademia og utdanning i Europa. Hvert år produserer den automatiserte arbeidsflyten deres 500 000–600 000 bøker med små opplag eller enkeltbøker for kunder i Nederland, Belgia og Tyskland.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Kombinere sort-hvitt med farger

Det å skrive ut farge- og sort-hvitt-sider på forskjellige maskiner gjør det dyrt å publisere bøker med blandede sider. Det betyr også at det er større risiko for ustabil utskriftskvalitet.

Digiforce trengte en pålitelig løsning som kunne skrive ut sort-hvitt- og fargesider på én enhet. Og den enheten måtte være pålitelig hele døgnet.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Investering i blekkutskriftsteknologi

Etter å ha samarbeidet med Canon i mange år, vet Digiforce at de kan vente seg høy kvalitet og pålitelighet. Så da administrerende direktør Frank van Boxtel hørte om den nye blekkutskriftsteknologien med arkmater i Canons VarioPrint i300, forsto han straks at dette var en kraftfull utskriftsløsning.

Ved å produsere bøker med sort-hvitt- og fargesider på én blekkutskriftspresse kan Digiforce utvide tilbudet sitt og gi kundene mer fargerike utskriftsmuligheter.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…KVALITETEN ER LIKE GOD GJENNOM HELE BOKEN, OG KOSTNADSEFFEKTIVITETEN GJØR AT VI KAN GI KUNDENE ET BEDRE TILBUD

Frank van Boxtel,
administrerende direktør hos Digiforce

Forbedret effektivitet gir nye muligheter

Canons VarioPrint i300-skriver har revolusjonert Digiforce sin utskrift av enkeltbøker. Blandet produksjon gir et stort effektivitetsløft, mens pålitelighet hele døgnet gir mye høyere oppetid. Med denne økte produktiviteten og stabiliteten skrev Digiforce ut 16 million boksider på bare sju uker.

Kombinasjonen av utskrifter av høy kvalitet med reduserte operatørkostnader og mindre tidsbruk har gitt Digiforce muligheten til å finne nye inntektsstrømmer. Selskapet kunne lansere er ny 4-timers bokutskriftstjeneste, ettersom hastigheten til VarioPrint i300-skriveren gjorde det mulig for kunder å bestille om morgenen og motta boken senere samme dag.EN AV DE BESTE MASKINENE I VERDEN

Oppdag hvordan tjenestene våre for digital bokutskrift kan forandre bedriften din

Snakk med teamet vårt