Digital utskrift

Trippelinvestering
betaler seg

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Allsidige designere innen kommersiell utskrift

Solent Design Studio er kommersiell leverandør av utskriftstjenester som yter full service. Denne familiebedriften produserer et bredt spekter av utskriftprodukter, inkludert papirartikler for bedrifter, brosjyrer, håndbøker, kalendere og bøker, for kunder sør i England.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Digital investering er i rute igjen

Solent Design Studio hadde omfavnet digital utskrift av små opplag, men visste at de digitale settene deres ikke holdt mål. Selskapet trengte å utvide omfanget sitt av arbeid med små opplag, migrere fra litografi til digitalt og utvide porteføljen sin med nye utskriftsmedier, formater og matte finisher.

Etter en diskusjon med Canon-konsulenter og et besøk på demonstrasjonslokalet, valgte Solent Design Studio å investere i to digitale fargepresser – Canon imagePRESS C10000VP med en kapasitet på 11 sider/min og imagePRESS C750 – og en VarioPrint 6160 for sort-hvitt-arbeid.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digital revolusjon med fotoutskrifter av høy kvalitet

Takket være vedvarende vekst utgjør digital produksjon nå nesten halvparten av selskapets inntekter.

Den enorme forbedringen i digital kvalitet betyr at Solent Design Studio nå kan migrere litografiarbeid til digitale prosesser – selv jobber som krever dype, heltrukne farger og spesialfarger. Dette betyr at Solent Design Studio kan ta på seg nye oppdrag med små opplag, som de tidligere ikke kunne ta på grunn av den lave kvaliteten til deres tidligere digitale utskriftspark.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


HELE OPPLEVELSEN VI HADDE MED CANON, VAR SVÆRT INSPIRERENDE.

Martin Reynolds,
administrerende direktør hos Solent Design Studio

Nye funksjoner og veien videre

Fengslende utskriftskvalitet og utvidede mediealternativer fra Canons digitale presser gir nye muligheter for Solent Design Studio.

Utskriftsbedriften har allerede begynt å produsere bøker med liggende A4-sider, noe som er mulig takket være alternativet for tosidig bannerutskrift på imagePRESS C750. I tillegg skrives 90 % av visittkort for bedrifter nå ut digitalt på imagePRESS C10000VP – som kan måle seg med Pantone-farger og håndtere pakking av svært små opplag.

Etter hvert som de skaffer seg stadig flere kunder, kan Solent Design Studio skille seg ut fra mengden ved å levere forbedret utskriftskvalitet og et større utvalg.NÅR VI VISER KUNDER HVA VI KAN PRODUSERE DIGITALT NÅ, BLIR DE FORBLØFFET.

Se hvordan de digitale utskriftstjenestene våre kan forandre bedriften din

Snakk med teamet vårt