KUNDEEKSEMPEL

Forever Rose – Flourishing together


Last ned kundeeksempel for Forever Rose


VI HAR SETT EN BETYDELIG KOSTNADSBESPARELSE SAMMENLIGNET MED LASERTONEREN VI BRUKTE FØR – KOSTNADENE ER REDUSERT MED 60–70 %.

Asim Hussain, internasjonal kommersiell direktør, Forever Rose
Forever Rose

Forever Rose startet sin reise i London i 1999 med å levere livslange roser til kongelige palass i Storbritannia og Belgia. Forever Rose har hovedkontor i Dubai og er et luksuriøst gavebutikkonsept med langvarige roser, førsteklasses sjokolade og nøye utvalgte parfymer.

Significant challenges

Store utfordringer

Takket være global ekspansjon ansatte Forever Rose over 500 personer. De fleste av de ansatte utførte regelmessig administrative oppgaver, og det daglige utskriftsbehovet økte derfor betydelig.

Det eksisterende laserskriversystemet gikk ofte tom for tonerkassetter, noe som førte til konstant etterbestilling og stadig økende kostnader. Å balansere behovet for konsekvent pålitelig høy produktivitet og redusering av utskriftskostnadene var faktorer som eier Ebraheem Al Samadi var fast bestemt på å løse.

Canons løsning

Ebraheem følte også at det var viktig å samkjøre med en bedrift som kunne leve opp til det prestisjefylte varemerket han hadde utviklet i Forever Rose. Ved å velge Canon og MegaTank-skriveren klarte han å nå alle målene sine samtidig.

«DA VI SKULLE UTVIKLE EN SOFISTIKERT OG VAKKER UTSKRIFTSPROSESS, BESTEMTE VI OSS FOR CANON FORDI VI FØLTE AT INGEN ANDRE KUNNE GI OSS BEST MULIG KVALITET»,

sier Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Med MegaTank-skriverne kan Forever Rose skrive ut større volumer uten å måtte bekymre seg for økende kostnader eller å gå tom for blekk. Med de integrerte, forovervendte blekkassettene er det enkelt å følge med på blekknivåene. Og takket være den forbedrede blekkflaskeutformingen er det raskt og enkelt å fylle på mer blekk. På enkelte steder har MegaTank-skriverne vært i bruk i over 6 måneder uten påfyll av blekk. Ikke veldig overraskende i og med at tre høykapasitets flasker med sort blekk kan skrive ut opptil 18 000 sider.

Canon solution


Vi skriver ut daglig – fakturaer, kommersielle dokumenter, kontrakter – og store utskriftsvolumer til en rimelig pris var et viktig salgsargument da vi valgte Canon MegaTank-skriveren.

Det sorte pigmentbaserte blekket er godt egnet for utskrift av daglige forretningsdokumenter til en lav pris, mens det dye-baserte fargeblekket av høy kvalitet gir jevne og naturlige fargebilder – noe som Forever Rose har utnyttet. Når kundene bestiller en langvarig rose, kan de nå velge å inkludere et privat bilde som skrives ut på Canon MegaTank-skriveren. Dermed skapes det et mer følelsesmessig bånd mellom avsenderen og mottakeren.

Canon MegaTank-skriveren passer inn i måten Forever Rose opererer på, og ikke omvendt. En viktig del av dette er Canon PRINT-appen, som gjør ekstern utskrift mulig. Ansatte kan koble til en smarttelefon for å skrive ut direkte på enheten uten behov for en PC.

Med oss på reisen

Ebraheem er trygg på fremtiden og har store planer for Forever Rose på verdensbasis.

«Jeg er stolt over å kunne si at Canon kommer til å være med oss på reisen vår og å hjelpe oss med å nå målet om en stor butikk i hver av de største byene i verden», sier Ebraheem.

Canon PIXMA G-serien blir utvilsomt en viktig støttespiller det neste tiåret.

Lignende kundeeksempler