ABC- Hero1

Ny arbeidsflyt for digital utskrift forbedrer produktiviteten og resultatveksten for ABC Imaging UK

Nå som produksjonskostnadene er under kontroll, kan ABC Imaging UK se frem til en fortsatt resultatvekst. I tillegg har forbedringer i arbeidsflyten resultert i større kapasitet, slik at selskapet kan tilby flere tjenester til kundene sine. Tjenestene omfatter produksjon av høykvalitetskassetter for sett med anbudsdokumenter i tillegg til en rekke nye produkter og applikasjoner.

Nå som skrivere og programvare fra Canon og Océ er på plass, er ABC Imaging UK enda et skritt nærmere å oppnå målet deres: å imponere hver eneste klient, hver eneste gang. "Jeg tror ABCs virksomhet kommer til å gå veldig bra i tiden fremover ," sier en entusiastisk Hawkins. "Det er flott å jobbe med en leverandør som ikke bare kan tilby et stort utvalg av produkter, men også effektiv og regelmessig kontoadministrasjon, samt støtte til bedriftsutvikling. Takket være Océ PRISMA®-arbeidsflyten og Canons imagePRESS-teknologi har vi effektivisert driften og økt fortjenesten. Dette skyldes 50 % raskere gjennomløpshastighet og 30 % lavere kostnader."

ABC-image1
ABC-image2-595x380.jpg

"Etter at vi anskaffet Canons imagePRESS C7010VPS pressemaskiner har vi sett en drastisk nedgang i driftsutsettingen til tredjepartsselskaper. Nå utfører vi alt arbeidet på våre egne pressemaskiner, og kundene våre setter stor pris på kvaliteten."

Ray Hawkins, administrerende direktør