Spazio-hero1

Spazio81 samarbeider tettere med Canon for å styrke den hurtige veksten

Spazio81 er basert i Milano og spesialiserer seg på bildebehandling av fotokunst. Helt siden de åpnet i 2008, har utskriftsvirksomheten vokst og renommeet deres stadig blitt enda bedre. Spazio81 har opparbeidet seg en misunnelsesverdig, verdensomspennende kundeportefølje bestående av eksklusive fotografer og luksusmerker. Dette er en følge av den fotografiske utskriftskvaliteten deres (og takket være en Canon imagePROGRAF 60-tommers storformatskriver i 12-farger). Spazio81 har fortsatt samarbeidet med Canon, og har dratt nytte av den digitale kunnskapen til begge virksomhetene for å utvide tjenesteporteføljen sin. Samtidig vet de å utnytte de mange mulighetene de har med digitale utskrifter.

Spazio81 innså behovet for å tilpasse seg og utvide for at de skulle kunne ta bedriften videre. Den italienske bildebehandlingsspesialisten samarbeidet med Canon om å finne en ekstraløsning som kunne oppfylle og overgå kundenes krav, samtidig som de kunne rette seg inn mot nye markeder som arkitektur, bygg og anlegg (AEC, Architecture, Engineering and Construction), samt interiørdesignbransjen.

Spazio-image1

«Det er et stort kompliment for virksomheten vår at selv om Marco bor helt borte i New York, insisterer han likevel på å bruke oss til utskriftene sine.»

Alessandro Locatelli, administrerende direktør