FC-hero1

FC Dordrecht markedsfører CCTV-overvåkingssystemet sitt med Canon

Det nederlandske fotballaget FC Dordrecht rykket nylig opp til Eredivisie, den nederlandske eliteserien i fotball. Klubben så seg nødt til å oppgradere sikkerhetssystemet for å sørge for at det økende antallet fotballtilhengere på hjemmekampene skulle være trygge. Samtidig var det viktig for FC Dordrecht å samarbeide tett med lokale myndigheter for å kunne beskytte både klubbens lokaler og de besøkende bedre.

Den aktuelle oppgraderingen til sikkerhetssystemet er en midlertidig løsning på ett år, ettersom klubben har planer om å bygge et nytt, moderne stadion med langt større kapasitet og et langt mer moderne sikkerhetssystem. Hensikten med prosjektet var å teste hvordan teknologien fungerte under virkelige forhold, med sikte på å kopiere sikkerhetssystemet til den nye stadion når den skal bygges i 2016.

FC-image1

"Vi ønsket å ta bilder av svært høy kvalitet til enhver tid, særlig på de områdene av stadion med minimal belysning. Vi mente at vi bare kunne oppnå dette ved å bytte fra et analogt til et digitalt system."

Jacques de Zeeuw, sikkerhetssjef