KUNDEEKSEMPEL

Mini Professors – Making science fun for pre-school children


Last ned kundeeksempel for Mini Professors


DEN ER PÅLITELIG, KOSTNADSEFFEKTIV OG BRUKERVENNLIG … OG DEN SER BRA UT I HUSET MITT.

Natasha Spink, franchise-eier, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Barn har en ubestridelig lyst til å lære. Mini Professors gir dem muligheten til å lære nye naturvitenskaplige ting i et morsomt og trygt miljø.

Å forklare naturvitenskapelige prinsipper på en enkel måte gjennom spennende eksperimenter gir alle barn, fra barnehage- til skolealder, en mulighet til å bli en miniprofessor.

Rising to the challenge

Tar utfordringen

Natasha Spink driver Mini Professors-franchiset i St. Albans og Harpenden. Bedriften hennes er relativt ny og måtte markedsføres raskt. Derfor var Natasha så ivrig etter å finne en skriver som kunne håndtere behovene til markedsføringen av bedriften hennes i tillegg til de ulike utskriftsbehovene i forbindelse med kursene.

Canons løsning

Natasha ble etter grundige undersøkelser på Internett overbevist om at Canon MegaTank-skriveren hadde alt hun trengte, og hun har ikke sett seg tilbake.

«SKRIVEREN GJØR AT JEG KAN GI BARNA MANGE ULIKE AKTIVITETER HVER UKE SOM EN DEL AV EKSPERIMENTENE.»

Quote image

«Vi bruker mange ulike maler, klistremerker og kort». Canon PIXMA G-serien har klart å skrive ut på alt jeg har lagt i skuffen til nå», sier Natasha begeistret.

MegaTank-skriverne – med integrerte påfyllbare blekktanker med høy kapasitet som kan skrive ut store volumer til lavere kostnader – var et viktig salgsargument og har vist seg å være uvurderlig.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Blekktankene har praktiske linjer som viser nøyaktig hvor mye blekk som gjenstår. Det har uten tvil spart meg for penger, fordi med den gamle skriveren min hadde jeg brukt mange flere kassetter.

Trådløsfunksjonene er også et stort pluss. Med MegaTank-skriveren kan Natasha nå passe på barna i ett rom og sende ting til utskrift fra en bærbar PC i et annet.

Ved slutten av hvert kurs får alle barna diplomer som bekrefter det de har lært. Diplomene ser flotte ut og er høyt verdsatt takket være MegaTank-skriverens pålitelighet og kvalitet.

«Jeg synes det er flott at jeg kan gi dem noe jeg er stolt av. Kvaliteten er veldig god, og barna kan være stolte av å henge opp diplomet hjemme», forklarer Natasha.

En lys fremtid for alle

Natasha ser for seg en lys fremtid for barna som deltar på kursene, og hun tror at det er en givende opplevelse å få delta i naturvitenskapelige eksperimenter i en så ung alder. Hun er like positiv til bedriftens planer om å utvide tilbudet til flere barnehager, barneskoler og kurs for foreldre og barn.

Canon PIXMA G-skriverserien spiller en viktig rolle på denne reisen.

Lignende kundeeksempler