GK-hero1

Den anerkjente fotografen Gary Knight tar fotograferingsvirksomheten sin et skritt videre og setter sitt personlige preg på den

I en alder av 24 år, etter å ha spart opp nok penger, reiste Knight til Sørøst-Asia. Der ble han i flere år, lærte seg jobben som fotojournalist og sikret seg det første oppdraget for magasinet Newsweek. I løpet av de neste ti årene reiste han over hele verden på oppdrag for amerikanske og europeiske publiseringer der han fotograferte hendelser som involverte globale helseproblemer, politiske saker, miljøkatastrofer, konflikter og sivile uroligheter. Han har brukt Canon-kameraer gjennom hele sin karriere, og for seks år siden anskaffet Knight seg en 60 tommer bred Canon imagePROGRAF. Den bruker han til å skrive ut fotografiene sine slik at han kan utstille og selge dem. De to er uatskillelige: "Jeg skifter ikke ut denne skriveren for alt i verden – med mindre Canon lager én som er bedre, så klart!"

GK-image1
GK-image2

"Jeg har hatt denne skriveren i seks år nå, og jeg ville aldri vurdert å kjøpe en annen enn denne. Den gjør virkelig alt jeg ber den om å gjøre og mer til, og den gjør det veldig bra og svært konsekvent. Jeg elsker den. Den er faktisk favoritten blant utstyret mitt."

Gary Knight