TRANSAKSJONSBASERT KOMMUNIKASJON

Blekkskriverfleksibilitet gir flotte utskrifter av små opplag

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Spesialister innen transaksjonsbasert kommunikasjon

AddComm Group, som er basert i Nederland og Spania, hjelper bedrifter med å forbedre kommunikasjonen sin via tjenester for bokutskrift, inkludert automatisert levering av transaksjonsbaserte dokumenter, direkte markedsføring og kundekommunikasjon.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Digitale kanaler gir utskriftsutfordringer

Etter flyttingen til digitale kanaler har etterspørselen etter utskrift av små opplag blitt lavere. Mindre jobber ble lite lønnsomme på AddComms blekkskrivere med kontinuerlig mating, som var designet for produksjon av store volumer, og bruk av tonerpressen forårsaket problemer med kostnaden og kvaliteten til utskriften.

AddComm Group trengte en effektiv utskriftsprosess for små opplag som likevel ga god bildekvalitet.

Two men working at digital printing machine

Blekkskriverløsning for fargeutskrift

Etter å ha hatt et godt samarbeid med Canon i over tjue år, visste AddComm at de ville finne en vellykket løsning takket være Canons fremtidsrettede tenkning – og de gjorde de på Canons messe for kommersiell utskrift i Tyskland.

VarioPrint i300 fargeblekkskriver med arkmating integreres sømløst i AddComms produksjon av bokutskrifter. Den gir den kvaliteten, produktiviteten og allsidigheten som trengs for utskriftsopplag på under 2500, og gir samtidig samme kvalitet som selskapets eksisterende ColorStream-presser.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


DET Å KUNNE FLYTTE ARBEID MED SMÅ OPPLAG VEKK FRA TONERPRESSER GJORDE HELE UTSKRIFTSOPERASJONEN VÅR MER EFFEKTIV.

Leonie van der Veen,
administrerende direktør i AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Nye muligheter for fremtiden

Fleksibiliteten til skriveren VarioPrint i300 har forvandlet digital kommunikasjon og utskriftskommunikasjon for AddComm. Kostbar tonerteknologi kan nå erstattes med en digital utskriftspresse som på en kostnadseffektiv måte administrerer personlig tilpassede dokumenter i små opplag, og som gir like god kvalitet som originale utskrifter i store volumer.

Muligheten AddComm har for blanding av medier, gjør at de skiller seg fra mengden, og de får en rekke muligheter i nye markeder som gjør at selskapet allerede har skaffet seg nye kunder.YTELSEN TIL VARIOPRINT i300 HAR SÅ LANGT VÆRT UTMERKET.

Gjør maksimalt inntrykk innen utskriftskommunikasjon og digital kommunikasjon

Snakk med teamet vårt