Business Comms sector header image

Forretningskommunikasjon

Skriv ut uten å være tilstede. Canon tilbyr pålitelige, raske og helautomatiske utskriftsløsninger som får jobben gjort effektivt og nøyaktig.

Fortell riktig historie til riktig tid

I dagens digitale verden kommer du tettere inn på kundene enn noen gang før. Det finnes en rekke måter å kommunisere med dem på, og våre personlig tilpassede og helautomatiske løsninger for variable data sikrer at alle historier du forteller ved hjelp av utskrifter er mer relevante enn før.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

Transforming Business Guide

Veiledning om endringer i bransjen (EN)

Les om de fire store trendene vi tror vil skape fundamentale endringer i hvordan organisasjoner håndterer dokumenter og informasjon.

ten-ways-to-add-value-with-variable-data-printing.png

Ti metoder for å tilføre verdi med variabel datautskrift

Med andelen variabel datautskrift av høy verdi som antas å holde seg stabil, ser vi på ti metoder som leverandører av trykkeritjenester kan bruke for å tilføre mer verdi til tjenestene for variabel datautskrift som de allerede tilbyr.

Finn ut hva kunder som deg har oppnådd med Canon

Oppdag de beste produktene for bedriften din

 ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma er en svært allsidig blekktrykkpresse som kombinerer enestående kvalitet med fleksibilitet, noe som gir en effektiv og pålitelig produksjon av post, publikasjoner og kommersielle materialer.

 VPi300

VarioPrint i300

En nyskapende fargeblekkskriver med arkmater for høye volumer som kombinerer fordelene fra den høye produktiviteten til blekkskrivere med allsidigheten ved enkle ark og fleksibel bruk av medier.

imagepress-c850_series-frt-03_530x265.png

Canon imagePRESS C850 series

Combine impressive productivity and quality with flexible workflows and professional finishing options.

Business services

Bedriftstjenester

Hvis du ønsker å forbedre måten du behandler digitale eller fysiske dokumenter på, har Canon omfattende kunnskap og teknologi som utvikles i takt med det du trenger nå og i fremtiden.