Creative sector header image

Reklame/
Kreativ

Digitaliseringen har forvandlet de kreative bransjene. Massemarkedsføring er på vei ut, og inn kommer målrettet kommunikasjon i flere kanaler. Vi har løsningene som hjelper deg med å tilpasse deg.

Ikke sett begrensninger for utskriftsideene dine

Kreativiteten trenger ikke ta slutt når du kommer på en god idé. Det du skriver ut, og måten du gjør det på, kan ta utskrift til et nytt nivå. I fremtiden vil det være viktig å kunne levere utskrift på forespørsel, personlig tilpasning og kampanjer i flere kanaler. Uansett hva du trenger hjelp med, kan vi gi deg ekspertisen og teknologien du trenger for å gjøre kampanjene dine mer målbare og effektive.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Les Think Design-guiden vår, et magasin med det siste innen salgsinnsikt og trender som identifiserer utskriftens rolle i dagens designmarked.

Think Retail Guide

Think Retail guide

Les vårThink RetailGuide, et blad med det siste innen salgsinnsikt og trender som identifiserer utskriftens rolle i dagens retailmarked.

Finn ut hva kunder som deg har oppnådd med Canon

Oppdag de beste produktene for bedriften din

Signage & poster printers

Skilt-, display- og plakatskrivere

For hardtslående plakatkampanjer, iøynefallende skilt eller oppsiktsvekkende utstillingsgrafikk: Med vårt brede utvalg av plakatskrivere for 24–64"-produksjoner kan du lage det meste, med de beste resultatene. Hver storformatskriver er utviklet for å tilfredsstille dine utskriftsbehov.

UV flatbed printers

UV-flatbedskrivere

UV-flatbedskrivere er ideelle for utskrift av høy kvalitet på stive eller fleksible materialer. Velg en UV-flatbed storformatskriver fra et utvalg av standard eller ekstra store bordmodeller, med mulighet for utskrift med hvitt blekk og/eller lakk som tilleggsutstyr. Skriverne er tilgjengelig med en rekke produksjonshastigheter for å oppfylle dine behov innen grafisk produksjon.

Flatbed cutters

Flatbed kuttemaskiner

ProCut-serien omfatter femten svært nøyaktige, automatiserte kuttesystemer som gir eksepsjonell kuttekvalitet, allsidighet og produktivitet for grafisk produksjon.

Display graphics workflow software

Arbeidsflytløsnigner for display grafikk

Effektiviser arbeidsflyten fra førtrykk til etterbehandling. Sørg for konsekvent utskrift og fargestyring.