Industrial sector header image

Industri og Funksjon

Fra tapet og telefonetuier til prototyper samme dag – bedriften din må være fleksibel, og produksjonen din må være allsidig. Canons løsninger hjelper deg med å være i forkant.

Skriv ut nesten hva som helst

Det du produserer, endrer seg fra dag til dag. Du trenger derfor produksjonsløsninger som ikke bare duger, men som er de beste på markedet – løsninger som kan håndtere alle slags jobber, og er allsidige nok til å takle kompliserte tilpasninger. Med Canons UV-flatbedskriver og etterbehandler kan du enkelt oppfylle behovene til kundene dine og lage dine egne spesialiteter.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

Think Creative Guide

Think Creative-veiledning

Les Think Design-veiledningen vår, et blad med det siste innen salgsinnsikt og trender som identifiserer utskriftens rolle i dagens designmarked.

Digital print in industry

Digitaltrykk i industrien

Nå som trykkeribransjen gjennomgår et tydelig skifte, med fremveksten av et digitaltrykkmarked, kan dere se hvordan Canon hjelper leverandører av utskriftstjenester til å utnytte de nye og spennende mulighetene.

Manufacturing your future with digital print

Se inn i fremtiden med digitaltrykk

Digitaltrykk er et vekstområde, og det finnes nyskapende bruksområder innen produksjon som kan skape begeistring hos kundene og øke inntektene.

Finn ut hva kunder som deg har oppnådd med Canon

Oppdag de beste produktene for bedriften din

ProJet 660Pro Default.jpg

ProJet 660 Pro

ProJet® 660Pro lager enestående og nydelige fargedeler. Med noen av de raskeste utskriftshastighetene på markedet, kan du forvandle dine ideer til bilderealistiske konseptmodeller og prototyper på et par timer til en svært lav pris per del.

Flatbed Printers for Industrial Applications

Planskrivere for industrielle bruksområder

Utskrift av applikasjoner rettet mot produksjonsorienterte utskriftsprosesser utenfor markedet for grafiske displayer.

Arizona_6170_XTS_Default.jpg

Arizona 6170 XTS

Den brukervennlige serien med flatbedskrivere for store volumer, Arizona 6100, gir svært produktiv utskrift av stive medier og setter nye standarder for utskriftskvalitet, allsidighet og pålitelighet.