Packaging sector header image

Emballasje

Når det gjelder emballasje, er det viktig med kreativ tenkning og produksjon. Canon har løsningene du trenger for å få overtaket på konkurrentene.

Tenk utenfor boksen

Emballasje er den raskest voksende utskriftssektoren og også en av dem der det er størst konkurranse. Det er derfor viktig at du skiller deg fra mengden. Canons bransjeledende digitale løsninger tilbyr fleksibilitet gjennom raskere gjennomstrømmingstid, optimaliserte arbeidsflyter, prototyper og personalisering av variable data. Dette gjør det enklere for deg å beholde statusen som en relevant aktør i markedet.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

Think Packaging Guide

Think Packaging Guide

Les Think Packaging-veiledningen vår, et blad med det siste innen salgsinnsikt og trender som identifiserer utskriftens rolle i dagens emballasjemarked.

Packaging and promotion

Emballasje og markedsføring: Hvordan digitaltrykk kan være avgjørende for markedsføring

Emballasje er i stadig utvikling, og der den før bare ble sett på som en beholder, er den nå en viktig faktor for beslutningstaking blant forbrukere.

Finn ut hva kunder som deg har oppnådd med Canon

Oppdag de beste produktene for bedriften din

UV-printer

UV-flatbedskrivere

UV-flatbedskrivere er ideelle for utskrift av høy kvalitet på stive eller fleksible materialer. Velg en UV-flatbed storformatskriver fra et utvalg av standard eller ekstra store bordmodeller, med mulighet for utskrift med hvitt blekk og/eller lakk som tilleggsutstyr. Skriverne er tilgjengelig med en rekke produksjonshastigheter for å oppfylle dine behov innen grafisk produksjon.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma er en svært allsidig blekktrykkpresse som kombinerer enestående kvalitet med fleksibilitet, noe som gir en effektiv og pålitelig produksjon av post, publikasjoner og kommersielle materialer.