Publishing sector header image

Publisering

Hvem sier at mindre opplag ikke er økonomisk bærekraftige? Canons løsninger gjør utskrift av publikasjoner både gjennomførbart og fremtidssikkert. Velkommen til utskrift på forespørsel, uansett opplagsstørrelse.

En stor forskjell med små opplag

Du har nå en spennende mulighet til å endre verdikjeden til trykte bøker, blader og aviser på en positiv måte. Canon er den perfekte samarbeidspartneren hvis du vil dra nytte av digitale forretningsmodeller for forlagsbransjen. Små opplag, levetidsstyring, utskrift på forespørsel, egenutgivelse, desentralisert utskrift og dynamisk utgivelse – vi gjør disse tjenestene gjennomførbare med kundesentrerte løsninger.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

Industry focus

Bransjefokus: trykkerier og forlag

Les om hvordan fremveksten av e-bøker har endret forlagsbransjen, og om hvordan trykkeribransjen reagerer på disse endringene.

Finn ut hva kunder som deg har oppnådd med Canon

Oppdag de beste produktene for bedriften din

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint 6000 Ultra+-serien bygger på det gode omdømmet til sin markedsledende teknologi og utgjør en slagkraftig produktfamilie med svært produktive digitale utskriftssystemer.

imagePress C10000VP

imagePress C10000VP

imagePRESS C10000VP tar digitale fargeutskrifter til neste nivå med eksepsjonell kvalitet, produktivitet og allsidighet. Den skriver ut 100 sider per minutt og er kompatibel med mange ulike programmer.

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000 kan produsere bilder opp til 24 tommer med den beste utskriftskvaliteten, utrolig hastighet og pålitelighet.

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder-programmet

Dette programmet kan gi fordeler til alle utskriftsvirksomheter – fra interne virksomheter til kommersielle utskriftsorganisasjoner. Få skreddersydd rådgivning og veiledning til rett tid fra uavhengige eksperter i bransjen, som hjelper deg med å løse kritiske problemer for bedriften og forbedre resultatene.