Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM sammenlignet med …

… smarttelefoner, kompaktkameraer og kikkerter.
CANON POWERSHOT ZOOM

PowerShot ZOOM er et helt nytt kameraformat fra Canon som har et kraftig objektiv med lang rekkevidde i et lite kamerahus. Kameraet gir deg nye måter å komme nærmere favorittmotivene dine på.

PowerShot ZOOM har en zoomrekkevidde på 100 mm, 400 mm og 800 mm¹ i et kamerahus som ikke er større enn en datamus. Dette gir deg en unik fotograferingsopplevelse. Kameraet får plass i håndflaten og er mer behagelig i bruk enn en smarttelefon. Til tross for størrelsen kan kameraet ta detaljrike bilder og filmer i full HD av motiver som er langt unna. Med glimrende Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling, praktisk USB-C-lading, kraftig bildestabilisering og imponerende serieopptak med 10 bilder per sekund fungerer kameraet utmerket til fotografering av familiemoro, sportsbegivenheter og dyreliv i hagen – med problemfri helautomatisk betjening.

Bilder som er tatt med PowerShot ZOOM

Bilder som er tatt med PowerShot ZOOM

Bilder som er tatt med PowerShot ZOOM

Lang zoomrekkevidde i et kamerahus i lommeformat

PowerShot ZOOM er mer som en kikkert i lommeformat og tar bilder og video i full HD ved hjelp av en trinnvis zoom bestående av to optiske brennvidder – 100 mm eller 400 mm – med en 2x digital omformer som tar deg videre til 800 mm. Du kan enkelt bytte mellom zoominnstillingene via en bryter. Dermed kan du se nærmere på motiver som er langt unna, uten å ta øyet fra den superklare søkeren som er svært brukervennlig i dagslys, siden det ikke er noe gjenskinn som på en telefon.

La telefonen ligge i lomma neste gang du vil fange inn et øyeblikk langt unna. Selv om smarttelefoner kan gi flotte resultater på nært hold, blir ofte kvaliteten forverret i bilder som er tatt på lang avstand. Noen smarttelefoner kan fronte med lang zoomrekkevidde, men på grunn av den slanke størrelsen brukes en kombinasjon av alternative teknologier som digital zoom, hybrid zoom og brettet optisk design til å ta bilder og videoer på avstand. Det betyr at bildestabiliseringen blir begrenset, og at den store deler av tiden ikke leverer den bildekvaliteten som ellers oppnås med et kamera med et ekte Canon-objektiv.

PowerShot Zoom kan også brukes med én hånd. Du trenger ikke å velge en app på smarttelefonen, og du slipper styret med å zoome med to fingre og risikere å gå glipp av øyeblikket – med PowerShot ZOOM kan du fotografere på et øyeblikk.

PowerShot ZOOM får plass i lomma på lik linje med en smarttelefon, siden den er lett og liten. Du blir ikke tynget som av et kamera i vanlig størrelse. Når du tar det ut av lomma, kan du ha det rundt håndleddet med den medfølgende håndleddsstroppen. Når du er klar til å dele, kan du enkelt koble til Canon Connect-appen.

CANON POWERSHOT ZOOM

Bilder lastes ned med Canon Camera Connect-appen på en kompatibel smarttelefon for større fleksibilitet ved deling av bilder i sosiale medier.

Et mindre, lettere og enklere alternativ til et kompakt zoomkamera

Med et reisezoomkamera får du svært god telerekkevidde og flott bildekvalitet, men gitt vekten og størrelsen er de ikke alltid praktiske. Mange får ikke engang plass i lomma. Når du er ute og går og ikke vil bære med deg ekstra utstyr eller trenger noe som tar lite plass, men som likevel har god rekkevidde, er PowerShot ZOOM et godt valg. Kameraet er raskt og kan zoome inn umiddelbart for å fange inn motiver og detaljer langt unna. Bare slå kameraet på, komponer bildet, og fotografer – takket være brukervennlige menyer og et enkelt knappeoppsett.

CANON POWERSHOT ZOOM

PowerShot ZOOM er et virkelig raskt kamera. Fordi det er helautomatisk kan du peke og knipse uten å ta stilling til de beste innstillingene i forkant. Kameraets kraftige DIGIC 8-prosessor tenker for deg. Dermed kan du ta øyeblikket innover deg og ta svært detaljerte bilder og filmer i full HD med CMOS-sensoren på 12 megapiksler. Med serieopptak med 10 bilder per sekund fungerer kameraet utmerket til fotografering av dyr eller barn som leker, uten at du forstyrrer dem.

Like kraftig som en kikkert, men langt mer allsidig

Du har kanskje vurdert å gå til innkjøp av en Canon-kikkert med bildestabilisering? PowerShot ZOOM har tilsvarende telerekkevidde med funksjoner for foto- og videoopptak i full HD samt flere flotte funksjoner som gjør at kameraet er en uunnværlig følgesvenn i friluft. Du kan for eksempel koble til telefonen for å geomerke bilder som du har tatt på et utendørseventyr, og til og med dele sanntidsvisningen, slik at andre kan se hva du ser. Dermed kan du ta øyeblikket innover deg og ta detaljerte bilder. Du kan også dele minnene dine på stedet. Kameraet er perfekt for idrettsdager, dyretitting og opptak av fugler og dyreliv i hagen. Kameraet er raskt og lett og har tre ulike forstørrelser som du kan bytte mellom umiddelbart, i tillegg til en svært rask oppstartstid. Du kan bokstavelig talt plukke opp kameraet og ta bilder idet øyeblikket skjer.

PowerShot ZOOM
Mann som kobler til og deler bilder tatt på Canon PowerShot ZOOM til mobiltelefonen

Konklusjon

Som du sikkert har skjønt, kan PowerShot ZOOM oppnå bedre kvalitet på avstand enn de fleste smarttelefoner. Du kan også fotografere i øyeblikket, til forskjell fra en kikkert. Du kan koble til telefonen og komme nærmere motivet på nye og spennende måter. Dermed kan du ta øyeblikket innover deg og samtidig forevige det. Med de brukervennlige funksjonene og umiddelbar oppstart er dette den perfekte lommekikkerten som alltid er der for deg.

En oppsummering av fordelene

• Med 3-trinns zoom og stor optisk forstørrelse2 kan du fange inn øyeblikk selv fra flere hundre meter unna.
• Ta opp i full HD, eller ta 12 megapikslers stillbilder med flotte resultater takket være en optisk bildestabilisator langs fire akser og mindre belastning på øynene med Powered IS med en 2,36 megapikslers søker.
• Ta naturbilder på dynamiske måter ved hjelp av serieopptak med 10 bilder per sekund, for eksempel for å fange vingene til en fugl som flyr.
• Takket være kameraets størrelse, USB-C-lading3 og generøs driftstid kan du bære det med deg i lomma eller på håndleddet.
• Med full automatisk kontroll forlenger kameraet visningen på en enkel måte. Se tydelig gjennom en lys søker, og endre grunnleggende innstillinger enkelt på den brukervennlige menyen.
• Del sanntidsvisningen fra kameraet, og lagre minner via Canon Camera Connect-appen. Koble til Wi-Fi, og geomerk bildene via Bluetooth® 4-koblingen til smarttelefonen.

Relaterte produkter

  1. Ta opp i full HD, eller ta 12 megapikslers stillbilder med flotte resultater takket være en optisk bildestabilisator langs fire akser og mindre belastning på øynene med Powered IS med en 2,36 megapikslers søker.
  2. Forstørrelse er 1,2x / 4,8x / 9,6x ved henholdsvis 100/400/800 mm, brennviddene som nevnes her er tilsvarende 35 mm, og 800 mm er 2x digital zoom med en optisk brennvidde på 400 mm.
  3. Det følger ikke lader med kameraet. Minste ladekrav er en USB PD-kompatibel strømkilde som gir minst 5 V, 1,5 A med en USB Type-C-utgang, med den medfølgende USB Type-C- til Type-C-kabelen. Ved opptak av videoer eller stillbilder tilføres kameraet bare strøm uten at det innebygde kameraet lades opp. Ladetid med Canon PD-E1 er ca. 1 time og 50 minutter.
  4. Utstyrt med Bluetooth® lavenergiteknologi. Bluetooth®-ordmerket og logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker fra Canon Europe Ltd. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere. Wi-Fi® er et registrert varemerke for Wi-Fi Alliance.
    Bluetooth®-merket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker av Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.