EOS-1D X Mark III

Det beste ble nettopp bedre – vi lanserer EOS‑1D X Mark III

Canon avduker det neste nivået innen profesjonell speilreflekskvalitet og -ytelse

Perfekt skjønnhet. Vi presenterer EOS-1D X Mark III

Canon Inc. lanserer utviklingen av EOS-1D X Mark III, etterfølgeren til EOS-1D X Mark II-flaggskipet for profesjonelle speilreflekskameraer som er anerkjent av sports- og naturfotografer over hele verden.

Registrer interessen din i EOS-1D X Mark III

Vær den første som får de siste oppdateringene om EOS-1D X Mark III, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

REGISTRER DEG NÅ

En ny æra innen autofokusens hastighet og nøyaktighet

EOS-1D X Mark III har en helt ny AF-sensor med 28 ganger høyere oppløsning enn forgjengeren, ved hjelp av avanserte AF-algoritmer meddeep learning-teknologi som gir enestående fokuseringssporing i alle situasjoner. Og i Live View og video drar den ytterligere fordel av Dual Pixel CMOS AF-teknologi på rundt 90 x 100 prosent av sensoren med 525 AF-områder. AF over et større EV-område gir fokus som aldri har vært mer nøyaktig og allsidig.

A new era in autofocus speed and accuracy

Enestående stillfoto og filmer

En ny Canon CMOS-sensor og en kraftig ny DIGIC-behandling øker bildekvaliteten til enda høyere kvalitetsnivåer, selv ved høy ISO, i tillegg til 4K-video med 60p, og alternativer for å ta opp RAW-video eller 10-bit video med Canon Log, som begge tas opp internt på CFexpress-kort. En ny, klar søker knytter deg til motivet ditt i sanntid helt uten forsinkelse.

Outstanding stills and video

Lynrask kamerakommunikasjon

Det å levere bilder og video raskt er det viktigste neste trinnet for en profesjonell. Derfor har EOS-1D X Mark III Wi-Fi, Bluetooth Low Energy og GPS for sømløs kommunikasjon. Nye EOS-1D X Mark III har dobbelt så høy overføringshastighet som EOS-1D X Mark II via den innebygde Ethernet-porten eller via den valgfrie WFT-E9 som har et forbedret brukergrensesnitt for enklere og mer intuitiv betjening og er utformet for å få jobben gjort raskere enn noen gang.

High speed camera communications

Alltid klar til å yte, uansett situasjon

EOS-1D X Mark III har blitt radikalt oppgradert for enestående ytelse, ikke bare med en hastighet på hele 16 bilder/sek med den optiske søkeren, men også 20 bilder/sek ved hjelp av enten den mekaniske eller elektroniske lukkeren i Live View-innstilling med full AE og AF. Kameraet er utviklet for å utmerke seg på alle områder, med dramatisk forbedret batterilevetid ved bruk av LP-E19-batteriet, nye belysningsknapper og en helt ny AF-punktvalgkontroll innenfor AF-ON-knappen i tillegg til flerkontrollen. Alt dette sitter i et værbestandig hus i magnesiumlegering.

Always ready to perform, whatever the situation

Registrer interessen din for EOS-1D X Mark III

Vær den første som får de siste oppdateringene om EOS-1D X Mark III, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

REGISTRER DEG NÅ

Du er kanskje også interessert i …

Canon Professional Services

Medlemmer får tilgang til CPS-støtte, både lokalt og på store arrangementer, en prioritert reparasjonstjeneste og, avhengig av medlemskapsnivået, kostnadsfritt utlån av reserveutstyr.

Bli med

Lær mer

Canon Professional Services
  • Canon
  • Kamera
  • Det beste ble nettopp bedre – vi lanserer EOS-1D X Mark III