L-series EOS R & EF Lenses

Canons RF-objektiver

Se hva som kommer

Laget fra bunnen av

EOS R-systemet og RF-fatningen tar arven fra det eksisterende EOS-systemet til nye høyder. Da Canons ingeniører utviklet EOS R-systemet, ble det utformet i tråd med tidligere teknologiske fremskritt og tilbakemeldinger fra sluttbrukere. De fokuserte også på brukervennlighet og muligheten for å utvide objektivporteføljen i fremtiden.

Kvalitetsdesign

RF-objektivfatningen har et radikalt nytt design, noe som gjør at store objektivelementer kan plasseres så nær sensoren som mulig, slik at lyset treffer rett på sensoren. Dette reduserer optiske aberrasjoner og øker kvaliteten på bildet.

Canon The RF mount

Laget for fleksibilitet

Fatningens korte bakfokus og brede diameter på 54 mm har gjort det mulig for Canons optiske ingeniører å lage en ny type optikk. Den har den ideelle kombinasjonen av en kompakt størrelse, bilder av høy kvalitet og avansert ytelse.

Canon eos r back folts

Nytt i 2019Vi i Canon er stolte av å kunne annonsere at seks fullformats RF-objektiver skal lanseres i 2019. Disse objektivene kommer til å utvide EOS R-systemet og åpne opp for nye fotograferingsmuligheter.

Du er kanskje også interessert i ...