L-series EOS R & EF Lenses

Canons RF-objektiver

Se hva som kommer

Nytt i 2020

Canon er stolte av å annonsere flere nye objektiver og forlengere for EOS R-systemet, inkludert objektivene RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM og RF 800mm F11 IS STM for imponerende rekkevidde og allsidighet. I tillegg bekrefter Canon planen om å lansere ytterligere RF-objektiver i løpet av 2020.

Registrer interessen din for EOS R-systemet

Vær den første som får de nyeste oppdateringene om EOS R-systemet, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Registrer deg nå

Laget fra bunnen av

EOS R-systemet og RF-fatningen tar arven fra det eksisterende EOS-systemet til nye høyder. Da Canons ingeniører utviklet EOS R-systemet, ble det utformet i tråd med tidligere teknologiske fremskritt og tilbakemeldinger fra sluttbrukere. De fokuserte også på brukervennlighet og muligheten for å utvide objektivporteføljen i fremtiden.

Kvalitetsdesign

RF-objektivfatningen har et radikalt nytt design, noe som gjør at store objektivelementer kan plasseres så nær sensoren som mulig, slik at lyset treffer rett på sensoren. Dette reduserer optiske aberrasjoner og øker kvaliteten på bildet.

Canon The RF mount

Laget for fleksibilitet

Fatningens korte bakfokus og brede diameter på 54 mm har gjort det mulig for Canons optiske ingeniører å lage en ny type optikk. Den har den ideelle kombinasjonen av en kompakt størrelse, bilder av høy kvalitet og avansert ytelse.

Canon eos r back folts

Du er kanskje også interessert i ...