Canon Camera

KUNNGJØRING OM UTVIKLING

Superrask.

Uslåelig.

Flyktige øyeblikk i tiden, tatt med kameraet på måter du aldri trodde var mulig. Velkommen til EOS R3. Vårt nye, raske speilløse kamera med høy ytelse markerer en ny æra for sports-, natur- og nyhetsfotografer, samt kreative filmskapere. Kommer snart.

Enestående hastighet og ytelse fra et speilløst kamera laget for profesjonelle.

Et kamera som er utformet for å fange opp de raskeste bevegelsene. Utformet for å fange opp ting i bevegelse i høy hastighet og konstruert for å oppfylle de strenge kravene til profesjonelle fotografer, med svært rask respons og høy følsomhet, pålitelighet og holdbarhet.

Registrer deg nå

Vær blant de første som får de nyeste oppdateringene om EOS R3, og hold kontakten for å få flere nyheter underveis.
EOS R3

Eksplosiv hastighet med 30 bilder/sek.

I hjertet av EOS R3 ligger en helt ny, bakgrunnsbelyst stablet sensor som fungerer sammen med vår DIGIC X-bildeprosessor i verdensklasse. Sammen gjør de det mulig å ta bilder i RAW-kvalitet med utrolige 30 bilder/sek, med full AF-/AE-sporing.

Den utrolige hastigheten til kameraets nye sensor omdefinerer også hva som kan gjøres med en elektronisk lukker. Blitssynkronisering er mulig ved bruk av eksterne Speedlite-blitser, og forvrengningen av motiver i rask bevegelse er praktisk talt eliminert.

xyz

Mestre bevegelse.

EOS R3 kan følge motiver i bevegelse rundt i bildet og holde dem i sylskarp fokus. Det er helt unikt. Selv når du tar RAW-filer med 30 bilder/sek, følger neste generasjon Dual Pixel CMOS AF motivene pålitelig og sikkert.

Vi har tatt objektsporingsmulighetene til nye høyder. I tillegg til AF-sporingsmodus for mennesker og dyr (inkludert fugler) som finnes i EOS R5- og EOS R6-kameraene våre, følger EOS R3 også racerbiler og motorsykler – perfekt for motorsportfotografer.

Og når forholdene blir tøffe, kan kameraet nå fokusere i ekstremt mørke lysnivåer: Ved lysnivåer på -7 EV1 eller lavere.

EOS R3

Se. Reager. Svar.

Har du noen gang brukt et kamera så avansert at det føles som om det leser tankene dine? Med vår unike Eye Control-autofokusteknologi fokuserer EOS R3 uansett hvor du ser. Med denne enestående kontrollen over AF kan kameraet reagere like raskt som du gjør, og reagere raskt på scener som er i stadig endring.

I svakt lys gir EOS R3 opptil åtte trinn med beskyttelse mot kameraristing2 takket være vår revolusjonerende bildestabilisatorteknologi (IS). Kameraets egne bildestabilisator med sensorbytte fungerer sammen med den optiske bildestabilisatoren og er innebygd i mange RF-objektiver. Dette gir et resultat som gjør at du kan ta bilder håndholdt i svært svakt lys, eller når du bruker lange lukkerhastigheter for å gjøre bevegelser uskarpe.

EOS R3 sett bakfra

Laget for kino.

EOS R3 kan ta opp kinoaktig video som det tar stillbilder. Kameraet er fullt av funksjoner som gir filmskapere muligheten til å være mer kreative, og det kan ta opp oversamplet 4K- eller RAW-videoopptak internt på et CFExpress-kort. Canon Log 3 gir større dynamisk rekkevidde og fargegraderingsmuligheter.

Den samme objektgjenkjenningen som er tilgjengelig for stillbildefotografer, er også tilgjengelig for filmskapere, slik at du kan spore objekter i bevegelse rundt i bildet og holde dem i skarp fokus selv når du arbeider

EOS R3 sett fra siden med RF 600mm F4 L IS USM-objektiv

Konstruert for profesjonelle.

EOS R3 er konstruert for å tåle påkjenningene fra daglig profesjonell bruk. Det robuste kamerahuset i magnesiumlegering er forseglet på samme nivå som kameraene i den legendariske EOS-1D-serien, slik at det tåler støv og vann under tøffe forhold. To kortspor gjør at bildefiler kan skrives til SD- eller CFExpress-medier.

Kameraet drives av et LP-E19-batteri med høy kapasitet, det samme som du finner i EOS-1DX III-kameraet. Dette sørger for at EOS R3 passer inn sammen med det utstyret du allerede har, og at du kan bruke reservebatteriene du allerede eier.

Hvis du har brukt et kamera i EOS-1-serien, vil mange av kontrollene til EOS R3 føles svært kjente. Og hvis du ikke har det, vet vi at du kommer til å elske den instinktive plasseringen av kontrollene og det ergonomiske grepet.

Kameraet har et utvalg av kontroller, med både flerkontroller og smartkontroller som er instinktivt innenfor rekkevidden til tommelen for fullstendig intuitiv betjening. Tre egendefinerbare hjul på kameraet, i tillegg til en objektivkontrollring på hvert RF-objektiv, gjør at lukkerhastighet, blenderåpning, ISO og eksponeringskompensasjon enkelt kan justeres med kameraet ved øyet. EOS R3 er også utstyrt med en vribar skjerm, slik at du enkelt kan komponere bilder fra kreative perspektiver.

EOS R3

Avanserte tilkoblingsmuligheter.

Tilkobling er avgjørende for sports- og nyhetsfotografer. EOS R3 bruker den kablede LAN-kontakten og 5 GHz Wi-Fi3 for å kommunisere med datanettverk, bærbare datamaskiner og mobile enheter for rask og enkel bildedeling. EOS R3 er også kompatibel med vår Mobile File Transfer-app, som gjør at profesjonelle fotografer kan legge til metadata og overføre bilder fra en smarttelefon når en Wi-Fi-tilkobling ikke er tilgjengelig.

EOS R3 har en ny tilbehørssko som gir datakommunikasjon og strøm til det nye tilbehøret når det er koblet til kameraet.

EOS R3

EOS R-teknologiens kraft.

Ved hjelp av RF-objektivet åpner EOS R3 døren til tidligere uoppnåelige funksjoner, uovertruffen optisk kvalitet og AF-ytelse. EOS R3 kombinerer disse store ytelsesforbedringene med den velkjente utformingen og robuste konstruksjonen til de verdenskjente EOS-1D-kameraene. Resultatet er at kreativiteten din ikke bare forvandles, men passer også inn i det eksisterende systemet ditt, i tillegg til objektivene, kameraene og Speedlite-blitsene du allerede bruker og stoler på.

Registrer deg nå

Vær blant de første som får de nyeste oppdateringene om EOS R3, og hold kontakten for å få flere nyheter underveis.

Nye RF-objektiver fra Canon

Ta fotograferingen og filmskapingen til nye, uante høyder med disse nye objektivene for RF-systemet. De er utformet for å fungere sømløst med EOS R3-kameraet og alle EOS R-kameraer.

Finn ut mer

Canon EOS R-systemet tilbyr et komplett utvalg av fullformats RF-objektiver av enestående kvalitet, som drar full nytte av store sensorer, bildebehandlingskraft og fremskritt innen optisk teknologi.

  1. For stillbilder bare med et f/1.2-objektiv, unntatt RF-objektiver med et DS-belegg (Defocus Smoothing), ved bruk av midtre AF-punkt og enkeltbilde-AF som brukes ved romtemperatur og ISO 100.
  2. Basert på CIPA-standarder ved bruk av RF 24-105mm F4 L IS USM, målt i giring- og stampingsretninger med en brennvidde på 105 mm.
  3. Bare 5 GHz Wi-Fi-kompatible modeller. Spesifikasjonene kan variere avhengig av land og region.