Canon Camera

KUNNGJØRING OM UTVIKLING

Superrask.

Uslåelig.

Fang inn raske bevegelser på måter du simpelthen ikke trodde var mulig. EOS R3 er det nye, raske speilløse systemkameraet med høy ytelse som markerer en ny epoke for profesjonell fotografering og filmskaping – kommer snart.

Det nye, raske speilløse systemkameraet med høy ytelse.

Et kamera som er utviklet for å fange inn svært raske bevegelser på en måte som aldri før har vært mulig. Spesielt utviklet for å fange inn motiver som beveger seg i høy hastighet. Konstruert for å oppfylle kravene til profesjonelle sportsfotografer – svært rask respons, høy følsomhet, pålitelighet og holdbarhet.

Registrer deg nå

Vær blant de første som får de nyeste oppdateringene om EOS R3, og hold kontakten for å få flere nyheter underveis.
EOS R3

Eksplosiv hastighet

EOS R3 kommer. Det første EOS-kameraet som har en helt ny stablet BSI CMOS-sensor som er utviklet av Canon og kombinert med kraften til DIGIC X-bildeprosessoren. En helt ny dimensjon av fotografering og filmskaping i høy hastighet. Ta 30 bilder per sekund med full AF-/AE-sporing med minimal bildeforvrengning ved bruk av den elektroniske lukkeren.

EOS R3

Mestrer enhver bevegelse

EOS R3-fokuseringen er brakt til nye høyder og i stand til å spore og fokusere nøyaktig på svært raske bevegelser. Neste generasjon Dual Pixel CMOS AF kan spore et motivs hode og øyne på en pålitelig måte ved 30 bilder/sek. Det er med stor glede at Canon legger til et nytt motiv i AF-sporingen på EOS R3.

EOS R3

Svært responsiv

Vi introduserer en ny generasjon fotografer til Canons banebrytende Eye Control AF-system. Dette AF-kontrollsystemet er utviklet fra grunnen av for det 21. århundret. Se for deg muligheten til å velge og flytte AF-punktet med øyet ditt ved hjelp av EOS R3-søkeren. Canons Eye Control AF gir uovertruffen kontroll over AF. Kamerahusets konstruksjon, som er inspirert av EOS R3- og EOS-1D-serien, gir svært intuitiv kontroll i de mest krevende situasjoner.

EOS R3

Konstruert for profesjonelle

Takket være støv- og vannbestandighet på nivå med EOS-1D-serien tåler EOS R3 ekstreme værforhold som profesjonelle fotografer ofte møter. Kameraet har også det integrerte grepet som brukere av EOS-1D-serien elsker og stoler på.

EOS R3

Avanserte tilkoblingsmuligheter

EOS R3 er fullstendig kompatibelt med den nylig annonserte smarttelefonappen Mobile File Transfer, som gir en ny måte å overføre bilder på mens du er på farten.

EOS R3

Neste generasjons system

Ved hjelp av RF-fatningen åpner EOS R3 døren til tidligere uoppnåelige funksjoner – uovertruffen optisk kvalitet og AF-ytelse.

Registrer deg nå

Vær blant de første som får de nyeste oppdateringene om EOS R3, og hold kontakten for å få flere nyheter underveis.

Nye RF-objektiver fra Canon

Ta fotograferingen og filmskapingen til nye, uante høyder med disse nye objektivene for RF-systemet. De er utformet for å fungere sømløst med EOS R3-kameraet og alle EOS R-kameraer.

Finn ut mer

Canon EOS R-systemet tilbyr et komplett utvalg av fullformats RF-objektiver av enestående kvalitet, som drar full nytte av store sensorer, bildebehandlingskraft og fremskritt innen optisk teknologi.