canon cameras mirrorless

Speilløst systemkamera eller speilreflekskamera? 

Oppdag det beste fra begge

All informasjonen du trenger for å velge det ideelle kameraet for deg

Velg det perfekte kameraet

Hvis du vil se nærmere på fordelene med et kamera med utskiftbare objektiver – eller du vil heve kreativeten din til nye nivåer – kan velge et kompakt EOS M speilløst kamera eller et EOS digitalt speilreflekskamera. Begge har noe av den beste bildebehandlingsteknologien, noe som gir kraftig ytelse, imponerende resultater og utrolige kreative muligheter – og i tillegg får du den utrolige fleksibiliteten fra EOS-objektiver og -tilbehør. Her er veiledningen vår for å hjelpe deg med å velge det perfekte kameraet.

eos m5 ambient comparison

Perfekt for nybegynnere

Kom i gang med å utforske det kreative potensialet ditt med våre kameraer for nybegynnere – EOS M10 og 1300D. De er et flott sted å begynne når du vil lære deg å bruke et kameraet med muligheten til å bytte objektiver. De har Wi-Fi-tilkobling for enklere deling, og de leverer både stillbilder og filmer i flott kvalitet og 18 megapiksler.

eos m10 eos 1300d

EOS M10

EOS M10 er lite, lett og allsidig, og du kan bære det med deg hvor som helst. Du kan også tilpasse det til din egen unike stil takket være et utvalg av farger og kameravesker. Det ideelle steget videre fra en smarttelefon eller et kompaktkamera. Det tilbyr ikke bare enestående resultater med høy kvalitet og kreativ fleksibilitet ved hjelp av utskiftbare objektiver, du kan også ta selfier ved hjelp av den store berøringsskjermen og ta bilder helt uten avanserte funksjoner hvis du ønsker det.

Finn ut mer

eos m10 sample alina rudya
Tatt med EOS M10
 • f/4.5
 • 1/40
 • 2000

EOS 1300D

EOS 1300D er fullpakket med kreative funksjoner, men likevel enkelt å bruke, og det er derfor et perfekt speilreflekskamera å starte med. Du kan lære mer om fotografering og enkelt utforske ditt kunstneriske potensial, og du kan ta så mye eller lite kontroll over innstillingene som du ønsker.

Finn ut mer

gull sample a2 creative filters off
Tatt med EOS 1300D
 • f/3.5
 • 1/100
 • 400

Ideelt når du skal ta neste steg

Hvis du er klar til å ta fotograferingen videre eller bare ønsker deg et allsidig kamera med høy ytelse, kan du velge mellom lille, bærbare EOS M3 eller funksjonsrike EOS 760D. Begge har 24,2 megapiksler, berøringsskjerm som kan vippes og Wi-Fi-tilkobling som gjør det enkelt å dele. I tillegg kan du oppnå flotte resultater hver gang med de brukervennlige automodiene, eller du kan utforske de kreative mulighetene du får av full manuell kontroll.

eos m3 eos 760d

EOS M3

EOS M3 er et lite og kompakt kamera med samme egenskaper, ytelse og kvalitet som et speilreflekskamera. Det er raskt nok til å la deg fange spontane øyeblikk, og det har et bredt utvalg av kreative funksjoner du kan utforske. I tillegg kan du legge til en valgfri elektronisk søker for å utvide komposisjonsmulighetene dine.

Finn ut mer

eos m3
Tatt med EOS M3
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 760D

Takket være allsidige kontroller og raffinert speilrefleksergonomi kan EOS 760D hjelpe deg med å realisere potensialet ditt som fotograf. Kameraet er svært tilpasningsdyktig, og det har et avansert 19-punkts AF-system som gjør det enkelt å spore objekter i rask bevegelse. Dette gir deg fantastiske resultater uansett om du fotograferer sport, portretter eller landskap. I tillegg får du en vribar berøringsskjerm som er perfekt til å filme fra forskjellige perspektiver.

Finn ut mer

eos 760d sample
Tatt med EOS 760D
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 200

Ideell for erfarne brukere

Med våre avanserte EOS-kameraer med 24,2 megapiksler og alle tilkoblingsmuligheter kan du utforske nye motiver og teknikker for å utvikle kreativiteten din på nye og spennende måter. Med EOS-M5 og EOS 80D vil du oppdage avanserte funksjoner som gir deg mer kontroll og bedre hastighet, inkludert raske AF-systemer og vedvarende seriefotografering med sju bilder/sek, i tillegg til enda bedre ytelse og kvalitet som tar bildene og filmene dine til nye høyder.

eos m5 eos 80d

EOS M5

EOS M5 kombinerer høy ytelse og liten størrelse på en perfekt måte og gir deg dermed det beste fra både Canons kompaktkameraer og speilreflekskameraer – perfekt til gatefotografering. I tillegg får du autentisk EOS-håndtering takket være den elektroniske søkeren med høy oppløsning. Dette er det ideelle valget for deg som allerede har et EOS-kamera og som vil ha et reservekamera som bruker de samme objektivene, eller som et mindre alternativ til tradisjonelle speilreflekskameraer.

Finn ut mer

eos m5 sample gail tibbon
Tatt med EOS M5
 • f/11.0
 • 1/80
 • 400

EOS 80D

Du kan utforske en ubegrenset kreativitet med det kraftige, allsidige og følsomme EOS 80D-kameraet, som utmerker seg innen sport-, portrett-, landskaps-, gate- og reisefotografering samt under dårlige lysforhold og til kreativ fotografering. Det er fullpakket med nyskapende teknologi som gir kontrollen og fleksibiliteten du trenger for å oppnå utrolige resultater i alle situasjoner.

Finn ut mer

eos 80d sample
Tatt med EOS 80D
 • f/9.0
 • 1/125
 • 200

Trenger du fortsatt litt hjelp?

Se videre for å finne det perfekte kameraet for deg.