Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Fang inn spesielle øyeblikk i imponerende stil med PowerShot SX70 HS – det beste kameraet i Canons mellomklasse – med den nyeste teknologien og utseendet til et speilreflekskamera.

Handle nå

Kamera i mellomklassen med utseendet til et speilreflekskamera og allsidig funksjonalitet

Førsteklasses kompaktkamera med 65x zoom, utseendet til et speilreflekskamera og forbedrede banebrytende funksjoner. Utvid fotograferingsmulighetene med støtte for bilder i RAW, video i 4K, Bluetooth® og Wi-Fi i tillegg til ekstern sanntidsvisning.

Se fullstendige spesifikasjoner

Specification Intro

Et kamera som er godt egnet for ...

Utseendet til et speilreflekskamera, teknologi for fast objektiv

Kompaktkamera med utseendet til et speilreflekskamera og vekten og fleksibiliteten til et kamera med fast objektiv. Fang inn alt fra fjerne detaljer til makrobilder uten å bytte objektiv.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Fokuser på noe som er langt borte

Fra vidvinkel til ekstremt nærbilde – fang inn detaljer som er usynlige for det blotte øye, uten å bytte objektiv, enten du er noen meter eller flere kilometer unna.

Se video

4K- og RAW-format

Få skarpe JPEG-bilder rett fra kameraet, eller få RAW-stillbilder for etterbehandling. Ta opp imponerende video i 4K UHD, med mikrofoninngang av høy kvalitet.

dad and son jumping into the ocean

Rask og nøyaktig autofokus

Med PowerShot SX70 HS-kameraets pålitelige autofokus er det enkelt å skille forgrunnen fra bakgrunnen. Med alternativet for kontinuerlig autofokus kan du fange inn flyktige øyeblikk i detalj.

Evigvarende minner med perfekte detaljer

Et kompaktkamera som gir deg optimal bildeinnramming i alle situasjoner.

Omfattende tilkoblingsmuligheter

Sikkerhetskopier bildene umiddelbart med funksjonen for automatisk bildeoverføring*. Med ekstern sanntidsvisning kan du ta bilder, se kameraets visningsskjerm og få tilgang til innstillinger via mobiltelefon.

Specification Intro

Canon har som mål å oppnå null CO2-utslipp som følge av vanlig drift innen 2050

Dette kan vi oppnå gjennom en gjennomsnittlig forbedring på 3 % per år i CO2-utslippsforbedringsindeksens livssyklus per produkt. Hvis dette opprettholdes, vil det utgjøre en reduksjon på omtrent 50 % fra 2008-nivåene innen 2030. Vi anerkjenner at dette er i tråd med reduksjonsnivået som kreves av Parisavtalen.

Vi kommer til å fortsette å gjennomføre målvurderinger fra et langsiktig perspektiv, for å kontrollere bidraget vårt til et samfunn med mindre CO2-utslipp.

Finn ut mer

Spesifikasjoner

Icon 01

65x optisk zoom

Icon 02

20,3 megapiksler

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K-film

Icon 01

10 bilder/sek

Icon 02

7,5 cm vribar LCD-skjerm

Se fullstendige spesifikasjoner

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Innholdet i esken

Digitalkamera PowerShot SX70 HS

Objektivdeksel

Nakkerem NS-DC11

Batteripakke LP-E12

Batterilader LC-E12E

Strømledning

Sett med brukerhåndbøker

Kompatibelt tilbehør

Relaterte produkter

Canon PowerShot SX70 HS
Omtale

* Utstyrt med Bluetooth® lavenergiteknologi. Bluetooth®-merket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker av Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.