Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Bevar minnene dine ved å skrive ut bilder umiddelbart. Ta den perfekt selfien med det innebygde speilet og ringlyset, og koble til Canon Mini Print-appen for å ta det perfekte gruppebildet med den eksterne lukkeren – alt dette med Canon Zoemini S.

Handle nå

Canon Zoemini S

Oppdag Canon Zoemini S

Gjør minnene om til søte suvenirer med det innebygde, snedige kameraet i Canon Zoemini S med selfie-speil, ringlys og ekstern utløser

Se video

Kule refleksjoner: speil og ringlys for selfier det er verdt å dele

Få de beste bildene med denne kameraskriveren i lommestørrelse med 8 megapiksler. Med et ringlys for de beste selfiene, ekstern utløser fra smarttelefonen via Canon Mini Print-appen og raske utskrifter på selvklebende papir er dette det beste valget for hobbyfotografer.

Se fullstendige spesifikasjoner

Canon Zoemini S Specification Intro

Den perfekte kombinasjonen

Ta bilder og skriv ut fra den samme enheten med denne smarte 2-i-1-enheten. Takket være kameraet med 8 megapiksler, microSD-kortspor* og Zink™-teknologi er Canon Zoemini S alt du trenger for å ta bilder på farten.

Picture-perfect combo

Elegant løsning

Denne lette kameraskriveren er tilgjengelig i Matt Black, Pearl White og Rose Gold, og den er den perfekte bærbare følgesvennen som enkelt får plass i lommen eller vesken.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfier det er verdt å dele

Et speil montert foran og ringlys, sikrer at selfiene dine blir spektakulære, mens den eksterne utløserfunksjonen i Canon Mini Print-appen gjør gruppebilder til en lek.

Smarte bilder

Bruk Bluetooth** og Canon Mini Print-appen til å skrive ut bilder fra smarttelefonen med mange kule filter- og fotomontasjealternativer. Du kan også bruke appen til å programmere kameraet med tilpassbare lyder og selvutløserinnstilling for det perfekte bildet.

Smart snaps

Bærbar utskrift i lommeformat

Med plass til 10 ark med rivesikkert, selvklebende Zink™-utskriftspapir er det enkelt å ta bilder, skrive ut og dekorere eiendelene dine med favorittbildene dine.

8 kreative utskriftsideer

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Canon Mini Print-app

Koble Canon Zoemini-skriveren til mobiltelefonen eller nettbrettet via Canon Mini Print-appen, som du kan laste ned uten ekstra kostnader fra App Store og Google Play-butikken***. Bruk dine egne bilder, eller last ned direkte fra Facebook, Instagram, Google Bilder, Dropbox eller iCloud. Du kan legge til filtre, utvidet virkelighet, forvrengninger, tegninger eller tekst for å få et bilde med personlig preg.

Last ned i App Store
Last ned fra Google Play

Canon ZINK™ Photo Paper

ZINK-papiret er dekket med mikrokrystaller som reagerer når de varmes opp, noe som produserer et flekkbestandig, rivesikkert og vannbestandig bilde uten blekk.

Kjøp 20 ark

Kjøp 50 ark

Canon ZINK™ Photo Paper

Nøkkelspesifikasjoner

zink

ZINKTM

utskriftsteknologi

Smartphone-ready

Smarttelefonkompatibel

iOS og Android

Chic and lightweight

Elegant og lett

188 grams modell i Matt Black, Pearl White eller Rose Gold

Resolution

314 x 600 dpi

Oppløsning

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth®-tilkobling

5 Megapixels

8 megapiksler

Kamera

Remote shutter

Ekstern utløser

Med Canon Mini Print-app

Micro SD

MicroSD*

Støtte for minnekort

Se fullstendige spesifikasjoner

Key Specifications
What’s in the box

Innholdet i esken

Alt du trenger for å ta, tilpasse og skrive ut bilder:

Canon Zoemini S-kameraskriver (tilgjengelig i Matt Black, Pearl White og Rose Gold)

USB-kabel

Ark med sikkerhetsinformasjon

EWS garanti-ark

Hurtigstartveiledning (kort)

Canon Zink™-fotopapir (10 ark) + 1 SMARTSHEET

Håndrem

Kompatibelt tilbehør

Canon Zoemini S
Omtale

Relaterte produkter

*Bilder tatt med Canon Zoemini S kan lagres på microSD-kortet. Bilder kan ikke lastes opp til Canon Zoemini S fra kortet.

**Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker fra Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.

***Ansvarsfraskrivelse: Mobilenheten må være koblet til Canon Zoemini via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som er tilgjengelig uten ekstra kostnad i App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere, og Android-enheter som kjører Android 4.4 eller nyere.