Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Bevar minnene dine ved å skrive ut bilder umiddelbart. Ta den perfekt selfien med det innebygde speilet og ringlyset, og koble til Canon Mini Print-appen for å ta det perfekte gruppebildet med den eksterne lukkeren – alt dette med Canon Zoemini S.

Se ny modell

Canon Zoemini S

Oppdag Canon Zoemini S

Gjør minnene om til søte suvenirer med det innebygde, snedige kameraet i Canon Zoemini S med selfie-speil, ringlys og ekstern utløser

Se video

Kule refleksjoner: speil og ringlys for selfier det er verdt å dele

Få de beste bildene med denne kameraskriveren i lommestørrelse med 8 megapiksler. Med et ringlys for de beste selfiene, ekstern utløser fra smarttelefonen via Canon Mini Print-appen og raske utskrifter på selvklebende papir er dette det beste valget for hobbyfotografer.

Se fullstendige spesifikasjoner

Canon Zoemini S Specification Intro

Den perfekte kombinasjonen

Ta bilder og skriv ut fra den samme enheten med denne smarte 2-i-1-enheten. Takket være kameraet med 8 megapiksler, microSD-kortspor* og Zink™-teknologi er Canon Zoemini S alt du trenger for å ta bilder på farten.

Picture-perfect combo

Elegant løsning

Denne lette kameraskriveren er tilgjengelig i Matt Black, Pearl White og Rose Gold, og den er den perfekte bærbare følgesvennen som enkelt får plass i lommen eller vesken.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfier det er verdt å dele

Et speil montert foran og ringlys, sikrer at selfiene dine blir spektakulære, mens den eksterne utløserfunksjonen i Canon Mini Print-appen gjør gruppebilder til en lek.

Smarte bilder

Bruk Bluetooth** og Canon Mini Print-appen til å skrive ut bilder fra smarttelefonen med mange kule filter- og fotomontasjealternativer. Du kan også bruke appen til å programmere kameraet med tilpassbare lyder og selvutløserinnstilling for det perfekte bildet.

Smart snaps

Bærbar utskrift i lommeformat

Med plass til 10 ark med rivesikkert, selvklebende Zink™-utskriftspapir er det enkelt å ta bilder, skrive ut og dekorere eiendelene dine med favorittbildene dine.

8 kreative utskriftsideer

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Canon Mini Print-app

Koble Canon Zoemini-skriveren til mobiltelefonen eller nettbrettet via Canon Mini Print-appen, som du kan laste ned uten ekstra kostnader fra App Store og Google Play-butikken***. Bruk dine egne bilder, eller last ned direkte fra Facebook, Instagram, Google Bilder, Dropbox eller iCloud. Du kan legge til filtre, utvidet virkelighet, forvrengninger, tegninger eller tekst for å få et bilde med personlig preg.

Last ned i App Store
Last ned fra Google Play

Canon ZINK™ Photo Paper

ZINK-papiret er dekket med mikrokrystaller som reagerer når de varmes opp, noe som produserer et flekkbestandig, rivesikkert og vannbestandig bilde uten blekk.

Kjøp 20 ark

Kjøp 50 ark

Canon ZINK™ Photo Paper

Canon har som mål å oppnå null CO2-utslipp som følge av vanlig drift innen 2050

Dette kan vi oppnå gjennom en gjennomsnittlig forbedring på 3 % per år i CO2-utslippsforbedringsindeksens livssyklus per produkt. Hvis dette opprettholdes, vil det utgjøre en reduksjon på omtrent 50 % fra 2008-nivåene innen 2030. Vi anerkjenner at dette er i tråd med reduksjonsnivået som kreves av Parisavtalen.

Vi kommer til å fortsette å gjennomføre målvurderinger fra et langsiktig perspektiv, for å kontrollere bidraget vårt til et samfunn med mindre CO2-utslipp.

Finn ut mer

Nøkkelspesifikasjoner

zink

ZINKTM

utskriftsteknologi

Smartphone-ready

Smarttelefonkompatibel

iOS og Android

Chic and lightweight

Elegant og lett

188 grams modell i Matt Black, Pearl White eller Rose Gold

Resolution

314 x 600 dpi

Oppløsning

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth®-tilkobling

5 Megapixels

8 megapiksler

Kamera

Remote shutter

Ekstern utløser

Med Canon Mini Print-app

Micro SD

MicroSD*

Støtte for minnekort

Se fullstendige spesifikasjoner

Key Specifications
What’s in the box

Innholdet i esken

Alt du trenger for å ta, tilpasse og skrive ut bilder:

Canon Zoemini S-kameraskriver (tilgjengelig i Matt Black, Pearl White og Rose Gold)

USB-kabel

Ark med sikkerhetsinformasjon

EWS garanti-ark

Hurtigstartveiledning (kort)

Canon Zink™-fotopapir (10 ark) + 1 SMARTSHEET

Håndrem

Kompatibelt tilbehør

#FreeYourStory

Vær dristig. Vær uttrykksfull. Vær original. Vis oss livet gjennom objektivet ditt. Enten du fotograferer, filmer eller skriver ut, vil vi se ditt unike perspektiv på verden, slik du har foreviget det.

Lær mer

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Canon Zoemini S
Omtale

Relaterte produkter

*Bilder tatt med Canon Zoemini S kan lagres på microSD-kortet. Bilder kan ikke lastes opp til Canon Zoemini S fra kortet.

**Bluetooth®-ordmerket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker fra Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.

***Ansvarsfraskrivelse: Mobilenheten må være koblet til Canon Zoemini via Bluetooth® og Canon Mini Print-appen, som er tilgjengelig uten ekstra kostnad i App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere, og Android-enheter som kjører Android 4.4 eller nyere.