CANON EOS R-SYSTEMET

FINN FLYTEN

Når du finner den mentale flyten, er du fullt til stede og helt oppslukt av det du gjør – og kreativiteten kan strømme fritt.  Derfor er R-systemet designet for at du skal finne flyten.

Bla nedover for fri flyt av kreativitet.

KREATIV FLYT

Jo raskere du må skape noe, desto mer trenger du å finne flyten. Fordi flyt forbedrer kreativiteten – og det kreative resultatet.

HVORFOR FLYT?

Flyt er en av hovedingrediensene for kreativitet, og én måte å finne flyten på er med mindfulness. Grunnleggeren av Mindfulness Appen kan fortelle deg hvordan og hvorfor du kan bruke mindfulness for å finne flyten.

  • FLYTENDE TILSTAND

    Når du går inn i en flyttilstand, blir pusten dypere og pulsen langsommere. Du aktiverer til og med ansiktsmusklene som gjør deg i stand til å smile.

  • FØDT MED FLYT

    Enkelte personer har naturlig anlegg for flyt – spesielt de som scorer høyt på personlighetstester for selvdisiplin og åpenhet for opplevelser.

  • NYE IDEER

    Mindfulness åpner sinnet for nye ideer, forbedrer konsentrasjonen og gjør deg i bedre stand til å håndtere negative tanker. Alt dette skaper bedre forutsetninger for flyt og kreativitet.

MINDFULNESS, KREATIV FLYT OG FOTOGRAFERING

Møt skaperne

Hva gjør innholdsskapere som Astrid Maria Rasmussen og Viggo Lundberg for å finne flyten? Bla litt videre for å finne det ut.
Canon Camera

Naturen gjør at jeg finner flyten. Det er da jeg virkelig lever meg inn i øyeblikket.

Viggo Lundberg, fotograf

Canon Camera
Canon Camera

Hver gang jeg kommer inn i flyten, når fotograferingen min ett nytt nivå: jeg blir mer kreative og det er samtidig mye morsommere.

Astrid Maria Rasmussen, fotograf

Canon Camera

FLYT AV STED

Vil du kjenne at du flyter? Begynn med å fokusere på pusten og kroppen din. Ti minutter om dagen er alt som skal til. Sammen med Mindfulness Appen har vi laget fire videoer for å hjelpe deg i gang.

FLYT OVER TREKRONENE

Bilder av sollys og utendørslandskap kan i mange tilfeller øke serotoninnivået, og som kan bidra til bedre helse – og dermed til bedre flyt.

FLYT PÅ VANNET

Legg merke til hvordan vannets flyt kan vaske bort negative tanker og bidra til å sakke ned pustens rytme.

FLYT MED NATUREN

Det å være ute i naturen forbindes med en rekke fordeler, slik som bedre konsentrasjonsevne, og til og med økt evne til empati og samarbeid. Se hva det gjør med deg.

FLYT MED UTSIKTEN

Når vi er ute i naturen kan vi lade opp batteriene. Dette gjør oss mer oppmerksomme og åpne for kreativ problemløsning.

CANON EOS R-SYSTEMET

Designet for flyt

Med et kamera fra EOS R-systemet flyter inspirasjonen fritt. Det kommer med gratis mindfulness-innhold og et design som er så intuitivt at du aldri mister flyten.

Canon Camera