Se Norden fra en annen vinkel

I sommer er det mange områder i Norden som trenger flere lokale turister - steder du kanskje aldri har vurdert å besøke før. Ved å fremstille disse på en ny måte, håper vi å kunne bidra til flere besøkende.

Les mer om kampanjen her eller følg oss på Instagram og oppdag Nordens mange skjulte skatter i sommer.

TAKE ME TO @CANONNORDIC

RF objektiver - høydepunkter

Kontrollring på objektivet

Kan styre blender, ISO eller andre kamerainnstillinger som du selv velger.

Glimrende bildekvalitet

Banebrytende skarphet fra største blenderåpning til ytterste kant.

Værforsegling

Solid byggekvalitet som gir det god beskyttelse mot støv og regn.

RF objektivfatning

Gir mulighet for å plassere linseelementene i objektivet så nær bildebrikken som mulig.

Superrask

Høyhastighets kommunikasjon mellom kamerahus og objektiv gir superrask autofokus.

Håndlaget

Satt sammen av håndverkere med minst 10 års erfaring.

specs

Sommer i Stevns

Når man ser Stevns fra et nytt perspektiv, avslører området mange fantastiske lokale butikker og overnattingsteder som kunne ha trengt litt ekstra oppmerksomhet. Som for eksempel hoteller som The Normans, og flotte spisesteder som Mad og Ro, alle de lokale brukskunstbutikkene– og sist, men ikke minst: vakkert landskap.

Sommerferie på Hvaler?

På Hvaler skjuler det seg eventyrlig natur, gode spisesteder og flotte steder å bo for en miniferie denne sommeren. Unike restauranter som Hvaler Fisk og områder som Papperhavn er flott steder å stoppe innom, og den fantastiske arkitekturen ved vannet er helt typisk for området. Det finner du ingen andre steder – og det ser fantastisk ut på kamera.

Lær mer om RF objektivene i L-serien

Vi ga hver fotograf et eget RF-objektiv for å skildre en skjult perle i sitt eget land. Se reisen deres og hør mer om hvert objektiv.

Last ned bilder gratis for å promotere turisme i ditt område

Det er områder i Norden som trenger turister for å overleve. Sammen med talentfulle lokale fotografer har vi laget en samling av eventyrlige bilder og filmer for å hjelpe de lokale stedene. Samlingen er gratis å bruke i ett år – alt du trenger å gjøre er å benytte dem til å promotere områder som har behov for litt ekstra oppmerksomhet.

Kom bak obkjetivet med @sophiabergholm. Bak Canon RF 15-35mm F2L IS USM skjuler det seg mange muligheter. Lær forskjellige fuksjonsinstillinger, og få de beste tips og triksene fra @sophiabergholm mens hun ser Västervik i Sverige fra nytt perspektiv.

Kom bak objektivet med @julia_kivela. Se hva Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM har å tilby, og får de beste tips, triks og funksjoner fra @julia_kivela mens hun ser på Mathildedal i Finland fra et nytt perspektiv.